Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

23.11.2012 Осінні конкурси ГІСівців
Зазвичай, Міжнародний день розробників та користувачів геоінформаційних систем ( ГІС) святкують кожну третю середу листопада. Ось і цього разу зібралися як студенти, так і викладачі разом, і відсвяткували свій професійний день – у вигляді різних конкурсів та відеопрезентацій.

23.11.2012 Колекцію військової зброї представив випускник НГУ Богдан Кочилов
Військово-історичний клуб імені капітана Андрія Грязнова Національного гірничого університету збирається практично щомісяця. Його засідання завжди цікаві за тематикою, а гостями є учасники воєнних дій, очевидці історичних подій. Наприкінці листопада в клубі була представлена виставка «Вогнепальна зброя: історія та перспектива», на якій експонувалася зброя часів Другої світової війни. Зібрав таку унікальну колекцію Богдан Кочилов, недавній випускник НГУ. Історична реконструкція – його давнє захоплення, але сьогодні воно чи не найголовніше в житті юнака. А почалося все з розповідей дідуся, учасника Великої Вітчизняної.

23.11.2012 1 жовтня стартував П'ятий Всеукраїнський Чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий байт»
Тема чемпіонату у 2012 році: «Нові технології - нові можливості».

23.11.2012 Конференція «Сучасне буття філософії: Філософія в єдності культурно-історичного процесу»
Шановні колеги!

З нагоди 50-річчя кафедри філософії
Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет»

22.11.2012 «Дніпро-cinema» і нагороди НГУ
У Дніпропетровську 21 листопада було підбито підсумки міжнародного фестивалю екранних мистецтв «Дніпро-cinema» імені Данила Сахненка. Подякою Дніпропетровської міськради було нагороджено ректора НГУ, академіка НАН України Геннадія Півняка за особисту підтримку у підготовці та здійсненні реконструкції першого українського повнометражного ігрового фільму «Запорозька Січ».

22.11.2012 В Національному гірничому університеті відбулася зустріч з представниками HeidelbergCement Group Ukraine
HeidelbergCement - всесвітній лідер у сфері виробництва заповнювачів і один з провідних світових виробників цементу, бетону та інших будівельних продуктів, є одним з глобальних лідерів з виробництва будівельних матеріалів.

22.11.2012 Завод «Інтерпайп сталь» запрошує студентів НГУ на стажування
Перший в Україні екологічний завод, який на 95% автоматизовано запрошує студентів вищих навчальних закладів Дніпропетровщини на стажування з подальшою перспективою працевлаштування.

22.11.2012 Свято на кафедрі перекладу (ВІДЕО)
Десять років кафедрі перекладу Національного гірничого університету

22.11.2012 Шотландські п'ятниці в гірничому з Клубом історичного танцю "Відлуння"
8 зустрічей з веселими танцями славетної гірської Шотландії, волинкою, тартаном і килтами,на закінчення - SCOTTISH DANCE PARTY "BURN'S SUPPER" на честь дня народження улюбленого шотландського поета Р. Бернса під живу музику ансамблю "Alba gu brath".Постійний партнер і хореографічна підготовка не обов'язкові.

21.11.2012 Студента НГУ, чемпіона Європи зі скелелазіння нагородили почесною грамотою
Студент факультету інформаційних технологій Національного гірничого університету Володимир Зінченкопідкорив 10 метрову висотувсього за 4 секунди і став першим в історії чемпіоном Європи зі скелелазіння серед молоді.


події 3321 - 3330 із 3830
Початок | Попер. | 331 332 333 334 335 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт