Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.11.2012

Завод «Інтерпайп сталь» запрошує студентів НГУ на стажування

Перший в Україні екологічний завод, який на 95% автоматизовано запрошує студентів вищих навчальних закладів Дніпропетровщини на стажування з подальшою перспективою працевлаштування.

Беручи участь у програмі «Стажування в Інтерпайп», студенти мають можливість дізнатися про механізм роботи великої міжнародної компанії. Це допомагає молодим людям зрозуміти, яку саме спеціальність вони хотіли б освоїти. Студенти можуть застосувати теоретичні знання на практиці, набуваючи таким чином досвід.

В Національному гірничому університеті відбулася зустріч з представниками відділу співпраці з молодими спеціалістами. За словами Марини Блашуди, спеціаліста з підготовки кадрів «Наш завод готовий стати вашою базою для стажування чи першим робочим місцем»

Студенти 3-5 курсу НГУ мають змогу відвідувати курси за наступними напрямами: електрометалургія, металургійне устаткування, теплоенергетика, електротехніка і електромеханіка, автоматизація виробничих процесів.

Компанія надає змогу студентам пройшовши три етапи співбесід та тестувань пройти стажування або отримати робочу спеціальність з подальшим працевлаштуванням. Практичне стажування оплачуване (мінімальна заробітна плата).

В середньому стажування триває близько 4-5 місяців.

Для того, аби подати заявку на стажування треба заповнити анкети чи надіслати резюме на офіційному сайті - www.interpipe.biz

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт