Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.11.2012

Шотландські п'ятниці в гірничому з Клубом історичного танцю "Відлуння"

Увага! Відбудеться 8 зустрічей з веселими танцями славетної гірської Шотландії, волинкою, тартаном і килтами,на закінчення - SCOTTISH DANCE PARTY "BURN'S SUPPER" на честь дня народження улюбленого шотландського поета Р. Бернса під живу музику ансамблю "Alba gu brath".Постійний партнер і хореографічна підготовка не обов'язкові.


"Шотландські п'ятниці в гірничому" - це цикл з 8 танцювальних занять, на яких ви зможете «спробувати на смак», що ж це таке - шотландські танці та шотландська музика, послухати живу волинку, помацати тартанові кілти (а, може, й одягнених в них шотландців =)), і просто повеселитися від душі.Крім того, навчившись танцювати шотландські кейлі і кантрі танці, ви зможете стати повноправними учасниками вечірки, присвяченої дню народження улюбленого шотландського поета Роберта Бернса, яка стане захоплюючим завершенням нашого "п'ятничного" танцювального курсу.

Можна відвідати як весь курс повністю, так і окремі танцкласи.

КОЛИ? щоп'ятниці з 23 листопада по 25 січня, 16.30-18.00 ДЕ? танцювальний зал 2-го корпусу НГУ (ауд. 23)Для студентів і співробітників НГУ вхід вільний

Довідки за телефоном: 093-569-72-36 Дінара, 095-145-23-91 Антон


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт