Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

10.11.2014 У Національному університеті «Львівська політехніка» пройшов представницький українсько-польський Форум ректорів технічних університетів
У Національному університеті «Львівська політехніка» пройшов представницький українсько-польський Форум ректорів технічних університетів. У ньому взяли участь понад 70 очільників технічних ВНЗ обох країн. Тема його: «Технічна освіта – для майбутнього Європи».

06.11.2014 У Національному гірничому університеті відкрилась виставка Німецького енергетичного агентства DENA «Відновлювані джерела енергії - зроблено в Німеччині»
У Національному гірничому університеті відкрилась виставка Німецького енергетичного агентства DENA «Відновлювані джерела енергії - зроблено в Німеччині», яку відвідали Генеральний консул Федеративної республіки Німеччина в Донецьку пан Детлеф Вольтер, радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Трейгерман, заступник голови Дніпропетровської обласної ради з виконавчого апарату, начальник управління стратегічного планування та інвестиційної політики Володимир Перегудов, заступник начальника департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій з питань енергетики та енергозбереження Дніпропетровської міської ради Олексій Гондар

05.11.2014 Науково-консультаційний автотранспортний центр Національного гірничого університету створює автомобілі майбутнього
Науково-консультаційний автотранспортний центр НГУ (НКАЦ НГУ) здійснює фундаментальні дослідження - тут перетворюють електроенергію в механічну енергію і навпаки (залежно від вимог) в силових установках, досліджують вплив параметрів гібридного привода на енергоефективність, надійність, маневреність і стійкість руху автомобіля. Стали широковідомими в Україні прикладні розробки НКАЦ, спрямовані на зменшення витрат палива і викидів шкідливих речовин та забезпечення максимальної економічності.

04.11.2014 Вітаємо переможців олімпіади з англійської мови на підготовчих курсах МІБО НГУ
1 листопада  в Міжгалузевому інституті безперервної освіти Національного гірничого університету була проведена олімпіада з англійської мови серед тих, хто навчається на підготовчих курсах.

03.11.2014 Генеральному директору Державного підприємства «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» вручено медаль «Знак вдячності НГУ»
На засіданні ректорату НГУ 3 листопада 2014 року ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк вручив генеральному директору – головному конструктору ракетних двигунів твердого палива Державного підприємства «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» Леоніду Шиману медаль «Знак вдячності НГУ». Одну з найвищих нагород НГУ Леоніду Миколайовичу вручено з огляду на постійне партнерство очолюваного ним великомасштабного промислового підприємства з науково-дослідним технічним ВНЗ – Національним гірничим університетом.

16.10.2014 Сергій Квіт: «Ваша активна громадянська позиція дозволяє завжди бути в авангарді засновників й ініціаторів нових освітніх та наукових програм в України»
У рамках робочого візиту до Дніпропетровська Міністр освіти і науки України Сергій Квіт відвідав Національний гірничий університет.

15.10.2014 Міністр освіти і науки Сергій Квіт особисто привітає колектив НГУ зі 115-річчям
На адресу університету надійшов вітальний лист від Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з нагоди 115-річчя НГУ. А завтра, 16 жовтня, у рамках офіційного візиту до Дніпропетровська відбудеться зустріч у Національному гірничому університеті і Міністр освіти і науки України Сергій Квіт привітає гірників особисто.

14.10.2014 Кафедра іноземних мов навчає викладачів НГУ
Одним з пріоритетів діяльності НГУ є розвиток міжнародної співпраці. Керівництвом університету робиться чимало для інтеграції до світового наукового співтовариства. Одним з досягнень університету у цьому напрямку є запровадження курсів з поглибленого вивчення іноземних мов для аспірантів та науково-педагогічних працівників, які діють при кафедрі іноземних мов.

14.10.2014 Урочисте нагородження на ректораті
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців для паливно-енергетичного комплексу України та з нагоди 115-річчя заснування Національного гірничого університету нагороджено

13.10.2014 На шляху до енергетичної безпеки
Національний гірничий університет взяв участь у роботі Міжрегіонального енергетичного форуму «На шляху до енергетичної безпеки», який відбувся 10 жовтня цього року.


події 91 - 100 із 471
Початок | Попер. | 8 9 10 11 12 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт