Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

15.04.2013 ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НАУКОВО–МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИКЛАДАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ ДИСЦИПЛІН В КОНТЕКСТІ ВИМОГ РИНКУ ПРАЦІ»
11 та 12 квітня в НГУ пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Науково-методичні підходи до викладання управлінських дисциплін в контексті вимог ринку праці».

11.04.2013 Комплекс автоматизованого управління конвеєрним транспортом (АУКТ) (ВІДЕО)
Комплекс автоматизованого управління конвеєрним транспортом (АУКТ), розробленийвченими НГУ використовує сучасні інформаційні технології  для створення комплексної системи контролю, сигналізації та управління конвеєрним транспортом шахт. Розробка захищена патентами України.

11.04.2013 РОЗШИРЮЮЧИ ОБРІЇ VIIІ Міжнародний форум студентів і молодих учених
Міністерство освіти, науки, молоді та спорту України Державний вищий навчальний заклад “Національний гірничий університет” Інститут Економіки Кафедра іноземних мов

11.04.2013 12 квітня - Всесвітній день авіації й космонавтики.
У цей день 1961 року потужна ракета-носій вивела на орбіту перший в історії космічний корабель “ВОСТОК” з першим космонавтом Землі – громадянином Радянського Союзу Юрієм Гагаріним на борту.

10.04.2013 НГУ і філія КузДТУ (м. Междуреченськ, Росія) на порозі розвитку міжнародного співробітництва (ВІДЕО)
Нещодавноу філіалі Державного освітнього закладу вищої професійної освіти «Кузбаський державний технічний університет» у м. Междуреченську (КузДТУ, Росія) відбулася II Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції та інновації в науці та виробництві», у роботі якої взяв участь начальник відділу міжнародних зв’язків О.С. Ковров.

09.04.2013 Програма за участю ректора (ВІДЕО)
Програма на 51 телеканалі за участю ректора НГУ академіка Геннадія Півняка

09.04.2013 «НАУКОВО–МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИКЛАДАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ ДИСЦИПЛІН В КОНТЕКСТІ ВИМОГ РИНКУ ПРАЦІ»
Кафедра менеджменту виробничої сфери НГУ запрошує прийняти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Науково-методичні підходи до викладання управлінських дисциплін в контексті вимог ринку праці».

05.04.2013 «День знань з компанією АСКОН»
4 квітня в актовій залі НГУ відбувся традиційний семінар компанії Аскон – «День знань з компанією АСКОН». Викладачі ВНЗ були ознайомлені з новими продуктами і технологіями АСКОН, які ефективно вирішують завдання,що стоять як перед окремим проектувальником,так і перед проектною організацією вцілому.

03.04.2013 Портрет кицьки з зеленими очима та інші картини
Напередодні професійного свята – Дня геолога – п’ятикурсники і співробітники Гемологічного центру піднесли жителям Дніпропетровська і університетові справжній подарунок – відкрили в одній з бібліотечних зал виставку картин з каменю, зроблених своїми руками. Директор гемологічного центру професор П.М. Баранов зі своїми вихованцями знайшов гарне рішення для показу колекції – на кількох стендах з напрямленим на них світлом настільних ламп заіскрилися понад 40 картин з напівдорогоцінного каміння і оригінальний сувенір «Гірський замок» студента Ернеста Коваленка.

02.04.2013 ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ – нові технології й новий підхід до виробничої культури
Нещодавно ми, студенти електротехнічного факультету групи ЕЕС-12-2, на чолі з куратором Мариною Сергіївною Кириченко, у рамках практики відвідали й ознайомились з повним циклом роботи ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ - єдиного побудованого з “нуля” за останні 40 років в структурі української металургії заводу з виплавки сталі та виробництву труб.


події 201 - 210 із 308
Початок | Попер. | 19 20 21 22 23 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт