Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

11.06.2013 Успішно склали іспити в Краківській гірничо-металургійній академії ім. Ст. Сташиця
З 20 травня по 7 червня група студентів Гірничого факультету пройшла 2 етап навчання за індивідуальною програмою за спеціальністю «Геоінженерія» в Краківській гірничо-металургійній академії ім. Ст. Сташиця.

10.06.2013 Аспірантка кафедри екології взяла участь у Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології»
Аспірантка кафедри екології А.А. Коваленко отримала грант на участь у ХІІІ Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології», яка проходила на базі Медичного радіобіологічного наукового центру з 27 по 31 травня 2013 р. у місті Обнінськ.

31.05.2013 Відкриття вчених НГУ у новій галузі гірничої справи – морській!
Днями вчені НГУ отримали Свідоцтво на відкриття Російської академії природничих наук, гідне Книги рекордів Гіннеса.

29.05.2013 Знай математиків гірничого!
Нещодавно у Севастополі відбувся II тур Всеукраїнської олімпіади з вищої математики серед студентів усіх технічних ВНЗ України. Зазначимо, що команда НГУ за останні чотири роки виступала з незмінним успіхом, посідаючи призові місця у різних номінаціях та загальному заліку.

29.05.2013 Делегація НГУ відвідала Національний мінерально-сировинний університет «Гірничий» у місті Санкт-Петербург
На запрошення оргкомітету Міжнародного форуму- конкурсу молодих вчених «Проблеми надрокористування» російський університет відвідала делегація гірничого

28.05.2013 Професор НГУ взяв участь у 8-му щорічному саміті «Уголь России и СНГ»
У період з 14 по 16 в Москві проходив 8 щорічний саміт «Уголь России и СНГ». Завідуючий кафедрою, доктор технічних наук, професор Володимир Ілліч Бондаренко на особисте запрошення Алена Петріча (Директор саміту) взяв участь у саміті.Ініціатором проведення виступив Інститут Адама Сміта (США). На саміті працювало 8 сесій, присвячених важливим питанням світового ринку вугілля:

24.05.2013 Професори кафедри підземної розробки родовищ стали членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України!
22 травня в Криворізькому національному університеті проходив загальний збір Академії гірничих наук України. За результатами голосування були обрані членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України професори кафедри підземної розробки родовищ Кузьменко Олександр Михайлович та Бузило Володимир Іванович.

23.05.2013 В НГУ пройшла третя Міжнародна науково-практична конференція «Техногенні катастрофи: моделі, прогноз, запобігання»
В Національному гірничому університеті обговорювали проблеми техногенних катастроф та їх можливе прогнозування та запобігання. В конференції взяли участь провідні науковці з гірничого університету, Інституту фізики гірничих процесів НАН України, Московського державного університету геодезії і картографії, Інституту проблем комплексного освоєння надр «РАН», представники тресту «Донецькшахтопроходка» та металургійного заводу «Донецксталь».

21.05.2013 20 травня Національний гірничий університет відвідала делегація Геологічної служби Норвегії
Делегація Геологічної служби Норвегії. Том Хелдал, директор з питань георесурсів; Хенрік Скеллеруп, керівник відділу корисних копалин; Агнес Раанес, геолог відділу корисних копалин; Янія Кнезевік, провідний інженер відділу корисних копалин;

21.05.2013 МОЛОДІ НАУКОВЦІ-ЕКОЛОГИ ГІДНО ВИСТУПИЛИ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»
Команда молодих науковців-екологів прийняла активну участь у роботі ІII науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів, студентів м. Дніпропетровська «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська», яка проходила 20 травня 2013 року на базі виконкому Жовтневої районної ради у місті Дніпропетровську.


події 191 - 200 із 308
Початок | Попер. | 18 19 20 21 22 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт