Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

05.04.2012 Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" в ІА "Новый мост" (ВІДЕО)
Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" за участю директора науково-освітнього центру "Стійкість геотехнічних систем", доктора технічних наук, професора Олени Олександрівни Здвижкової

05.04.2012 «Маркетинг – шлях до успіху»
4 квітня на кафедрі маркетингу в НГУ було організовано перший Дніпропетровський батл «Маркетинг – шлях до успіху», ініціаторкою якого була Наталія Валентинівна Шинкаренко, асистент кафедри маркетингу. Організатори радо зустріли гостей та учасників цієї гри – майбутніх абітурієнтів, а зараз ще учнів одинадцятого класу 100 ліцею, 66 та 34 шкіл.

04.04.2012 Останній тиждень березня в НГУ (ВІДЕО)
Кінець березня в НГУ - ключові події

04.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера (ВІДЕО)
30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.

04.04.2012 Зв'язки між НГУ та Бельгією мають більш ніж столітню історію
23 березня у Посольстві України в Королівстві Бельгія в Брюсселі було відкрито виставку «Україна – Бельгія: історія взаємовідносин наприкінці ХІХ – початку ХХ ст.». Виставка була презентована директором Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького Н.І. Капустіною. Виставка розповідає про участь бельгійського капіталу в розвитку гірничопромислового комплексу Донбасу і Придніпров’я у даний історичний період і базується на матеріалах музеїв та приватних колекцій України. Слід зазначити, що велика кількість шахт Донбасу, рудників Кривбасу, більша частина металургійних заводів Катеринослава, навіть електричний трамвай у нашому місті були засновані акціонерними товариствами з бельгійським капіталом. Тому сьогодні бельгійців дуже цікавить ця сторінка нашої спільної історії.

04.04.2012 Гірничий факультет став Інститутом
Третє квітня в стінах нашого університету відзначилось особливою урочистістю та святковістю, адже саме цього дня гірничий факультет отримав звання Гірничого інституту.

03.04.2012 Українсько-Японський центр НГУ (ВІДЕО)
Українсько-Японський центр Національного гірничого університету запрошує тих, хто хоче не лише вивчити мову країни призахідного сонця, але і зрозуміти культуру Японії

03.04.2012 "Науковий вісник НГУ" включено в базу Скопус! Вітаємо!
Вітаємо редакційну колегію, співробітників редакції журналу «Науковий вісник Національного гірничого університету», авторів публікацій та читачів журналу із включенням нашого видання до міжнародної

03.04.2012 Бізнес тренінг від компанії P & G "HR - make it different!" 5 квітня
Якщо ТИ: студент 2-4 курсу, володієш англійською на розмовному рівні, і завжди мріяв працювати з людьми ? Тоді ми чекаємо саме на тебе!

02.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.
30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.


події 3521 - 3530 із 3830
Початок | Попер. | 351 352 353 354 355 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт