Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

09.12.2014 Університетські нагороди як знак пошани
Під час засідання ректорату 9 грудня було вручено почесні нагороди Національного гірничого університету.

08.12.2014 Аспірант з Анголи захистив дисертацію
Для десятків ангольських фахівців з гірничої справи за майже 20 років Національний гірничий університет став надійним джерелом знань.Навіть покинувши Дніпропетровськ, вони не полишають зв’язки з НГУ.

05.12.2014 Діловий візит до Парижу
У складі делегації МОН України ректор Національного гірничого університету взяв участь у робочій місії, присвяченій Україні, що була організована Міністерством закордонних справ і міжнародного розвитку Франції, Посольством Франції в Україні, Міністерством національної освіти, вищої освіти і науки Франції, Національним центром наукових досліджень Франції, Ради президентів університетів Франції, Радою директорів французьких інженерних шкіл, Агенцією оцінювання досліджень та вищої освіти Франції, Агенцією «КампюсФранс».

03.12.2014 Представник НГУ взяв участь у професійній програмі обміну «Акредитація як інструмент для забезпечення якості освіти» у складі делегації МОН України
Упродовж двох тижнів, з 20 жовтня по 2 листопада 2014 року, у складі делегації МОН України начальник відділу міжнародних зв’язків НГУ Олександр Ковров взяв участь у програмі «Акредитація як інструмент забезпечення якості освіти», яка мала за мету вивчення досвіду акредитації діяльності ВНЗ та навчальних програм в США.

03.12.2014 Візит делегації Національного гірничого університету до технічних університетів Казахстану
З 10 по 27 листопада делегація Національного гірничого університету у складі проректора з міжнародних зв’язків Олександра Шашенка і начальника міжнародних зв’язків Олександра Коврова на запрошення ректора Ж. Адилова відвідала Казахський національний технічний університет ім. К.І. Сатпаєва (м. Алмати, Республіка Казахстан). У ході візиту професор О.М, Шашенко прочитав курс лекцій магістрантам та докторантам, проводилися консультації для професорсько-викладацького складу Гірничо-металургійного інституту КазНТУ. У перспективі визначено напрямки подальшого розвитку двостороннього співробітництва між НГУ та КазНТУ у сфері наукових досліджень та програм мобільності для студентів і аспірантів.

02.12.2014 15-річчя Центру естетичного розвитку НГУ
Урочистості з цієї нагоди відбулися у форматі Всеукраїнської наукової конференції «Буття філософії: здобутки минулого та виклики сучасності».

02.12.2014 Студія молодіжної технічної творчості «РобіАвтоматік»
19 листопада в Національному гірничому університеті стартував один з найцікавіших курсів вивчення комп'ютерних технологій та програмування. Курс орієнтований на дітей, які згодом продовжать вивчання робототехніки на більш високому рівні.

01.12.2014 Студенти НГУ мають акторські таланти!
У Національному гірничому університеті студенти не тільки успішно опановують складні спеціальності, а й знаходять час на творчі проекти. Зокрема, в Центрі культури української мови ім. О.Гончара проходять цікаві заходи, мета яких – розвивати у студентів творчий підхід до вивчення української мови та літератури.

01.12.2014 Мінерали відкривають секрети історії
У стінах наукової бібліотеки Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницкього відбулися курси з підвищення кваліфікації для музейних працівників міста за участю І.С. Нікітенка, кандидата геологічних наук, директора Народного музею ім. О.М. Поля Національного гірничого університету.

27.11.2014 Обговорили проблеми енергозбереження
За ініціативою Центру інноваційного розвитку та Центру енергозбереження і менеджменту НГУ відбулася зустріч студентів, викладачів та наукових працівників з директором Енергетичного агентства Бостьяном Крайнцем (м. Веленьє, Словенія).


події 2501 - 2510 із 3835
Початок | Попер. | 249 250 251 252 253 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт