Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

20.11.2013 Постфактум «Я – першокурсник»
Переможці фестивалю-конкурсу «Я – першокурсник»

20.11.2013 НГУ удостоєно ГРАН-ПРІ у номінації: «Кращий дизайн офіційного сайту вищого навчального закладу»
У приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) з 14 по 16 листопада пройшла щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра – 2013» за участю українських та закордоних навчальних закладів.

19.11.2013 Візит до Національного гірничого університету Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки пана Пятраса Вайтекунаса напередодні саміту у Вільнюсі (ВІДЕО)
У понеділок, 18 листопада 2013 року з офіційним візитом у Дніпропетровську перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки пан Пятрас Вайтекунас. Візит приурочений до урочистого відкриття Почесного консульства Литовської Республіки у м. Дніпропетровськ. Почесним консулом Литовської Республіки у м. Дніпропетровськ призначено пана Віталія Півняка. Консульство у м. Дніпропетровськ стає сьомим в Україні, і час його відкриття співпадає з головуванням Литовської Республіки у Європейському Союзі.

19.11.2013 «Віват, студенти НГУ!»
Викладачі секції мовної підготовки іноземних студентів В. І. Луценко та І. І. Зуєнок приділяють велику увагу культурно-виховній роботі зі студентами-іноземцями. У межах аспектних занять засвоюються мовні знання, формуються мовні й комунікативні навички й уміння

19.11.2013 Шановні студенти! До Вашої уваги конкурс!
Керівництвом Національного гірничого університету оголошено відкритий конкурс на новий логотип нашого навчального закладу! Вітаються нестандартні ідеї та політ фантазії!

18.11.2013 Талановита студентка гірничого прочитала лекцію для викладачів павлоградської школи
У Національному гірничому університеті на кафедрі гірничих машин та інжинірингу в основу навчального процесу покладено оригінальну концепцію підготовки інженерів із застосуванням віртуальних технологій SolidWorks.

18.11.2013 Участь НГУ у створенні Всесвітнього Форуму університетів ресурсів зі сталого розвитку – знакова подія в історії нашого ВНЗ
З 7 до 13 листопада 2013 р. делегація Національного гірничого університету у складі ректора академіка НАН України Геннадія Півняка і начальника НДЧ доцента Романа Дичковського перебувала у Норвезькому університеті науки і технології NTNU (м. Тронхейм, Норвегія). Наші фахівці відбули у Норвегію на запрошення організаційного комітету для участі у роботі 1-ої конференції Всесвітнього Форуму університетів ресурсів зі сталого розвитку.

15.11.2013 Національний гірничий університет вступає до міжнародної організації IREG Observatory
14 листопада у Національному гірничому університеті з робочим візитом перебували голова організаційного комітету «Рейтингу вищих навчальних закладів «Топ-200 Україна» та член виконавчого комітету IREG Observatory доктор філософських наук , професор Олеся Линовицька і прес-секретар організаційного комітету пан Ігор Михайленко - співробітники Центру міжнародних проектів "Євроосвіта".

15.11.2013 «І в серці обізветься рідна мова...»
14 листопада у Центрі культури української мови імені Олеся Гончара НГУ пройшло свято «І в серці обізветься рідна мова...» з нагоди Дня української писемності та мови.

15.11.2013 Національний гірничий університет вступає в міжнародну організацію IREG Observatory , яка об'єднує найбільш відомі провідні університети світу та громадські організації ( ВІДЕО)
14 листопада у медіа- центрі «Днепр Пост» відбулася прес -конференція у якій взяли участь голова організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ «Топ- 200 Україна», член виконавчого комітету IREG Observatory Олеся Вікторівна Ліновицька, прес -секретар організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ Топ- 200 Україна» Ігор Васильович Михайленко


події 2861 - 2870 із 3832
Початок | Попер. | 285 286 287 288 289 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт