Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

04.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера (ВІДЕО)
30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.

02.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.
30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.

30.03.2012 "Дванадцята ніч" у гірничому
29 березня в нашому університеті панувала справжня театральна атмосфера. Декорації, яскраві костюми, схвильовані актори – і все це завдяки театру англійської драми НГУ, який презентував власну інтерпретацію шекспірівської дванадцятої ночі.

29.03.2012 Маловідомі факти Першої світової війни
Засідання військово-історичного клубу ім. капітана А. Грязнова в Національному гірничому університеті проходять щомісяця. Наприкінці березня студенти НГУ і учасники клубу зібралися, щоб розкрити маловідомі сторінки з історії Першої світової війни.

29.03.2012 Дні американської культури в Дніпропетровську (ВІДЕО)
Напередодні днів американської культури відбулася робоча зустріч ректора НГУ, професора, академіка НАН України Геннадія Півняка зі Сьюзан Клірі - аташе з питань культури Посольства США в Україні і Вірою Тарнавською – фахівцем з питань освіти Посольства США в Україні. Йшлося про проведення Днів Америки у Дніпропетровську 24-26 квітня 2012 року.

23.03.2012 «Він вчив не тільки формулам, а й життю» - міжнародна наукова конференція, присвячена 100-річчю від дня народження професора Віталія Івановича Кармазіна
22 березня в Національному Гірничому університеті було відкрито міжнародну наукову конференцію, присвячену 100-річчю від дня народження професора Віталія Івановича Кармазіна «Перспективні технології збагачення корисних копалин». Захід розпочався вшануванням пам’яті видатного вченого з покладанням квітів біля меморіальної дошки.

19.03.2012 Напередодні днів американської культури
Відбулася робоча зустріч ректора НГУ, професора, академіка НАН України Геннадія Півняка зі Сьюзан Клірі - аташе з питань культури Посольства США в Україні

16.03.2012 Зустріч з криворізькими поетами
Криворізькі поети, Ольга Хвостова та Максим Кабір, знайомі нашим студентам з минулорічної зустрічі, знову побували в історичних стінах НГУ.

13.03.2012 Шевченківські читання в НГУ

12 березня у Центрі культури української мови НГУ відбулися читання "Шевченка вільне слово житиме в віках", приурочений рокам творчості Тараса Григоровича Шевченка, діяча української культури, ім'я якого лунає на весь Світ.

07.03.2012 Весняні святкові дні в гірничому освітилися розмаєм жіночих усмішок
Це було несподівано, дивовижно, неповторно!  Такими захопленими епітетами можна охарактеризувати концерт наших колег 6 березня на сцені культурно-освітнього центру НГУ.


події 501 - 510 із 566
Початок | Попер. | 49 50 51 52 53 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт