Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
30.03.2012

"Дванадцята ніч" у гірничому

Прем’єра була присвячена Міжнародному дню театру, що відзначався кількома днями раніше, і проходила в рамках міжнародної студентської конференції “Widening our horizons”.


До постановки залучились не тільки студенти гірничого, фінансово-економічного, юридичного факультетів, факультетів інформаційних технологій та менеджменту, а також студенти з Дніпропетровського національного університету. Всі учасники дійства вже досить давно займаються в центрі мовної підготовки НГУ, тому здивували не тільки акторською грою, а й високим володінням англійською. Справді, насолоджуватись Шекспіром в оригіналі – це дійсно особливе задоволення. Як розповіла нам Алла Слюсар, студентка ДНУ і режисер-постановник п’єси, саме в нашому університеті дуже сильна база мовної підготовки, тому готувати постановку було ще цікавіше та приємніше.


         Серія дотепних скетчів, яка продовжила вечір, дала змогу ближче познайомитись зі славнозвісним тонким англійським гумором, а незрівнянний вокал Ельвіри Крицької, першокурсниці факультету менеджменту, розтопив останні крижинки. Дівчина проникливо та чуттєво виконала композицію Крістіни Агілєри «Hurts». Вечір завершився виступом Білегсайха Сухбабтара студента з Монголії і майбутнього гірничого інженера, який продекламував зворушливий вірш Івана Буніна «Чужая»

            Глядачі насолоджувались домашньою невимушеною атмосферою і щедро нагороджували акторів аплодисментами та посмішками. Шекспірівська мова, затишна обстановка, щирі слова присутніх – все це залишило по собі теплу згадку.

Марія Бережна, студентьский прес-центр НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт