Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

20.02.2014 Презентація програми студентського обміну у Центрі мовної підготовки НГУ
У Центрі мовної підготовки НГУ 17 лютого всі бажаючі мали можливість відвідати презентацію Аліси Бражник, студентки групи МН 10-4, яка побувала в США за програмою обміну. «Global UGRAD» ( The Global Undergraduate Exchange Program).

19.02.2014 «Президент республіки гранітних скель»
19 лютого 2014 виповнюється 110 років з дня народження великого вченого- геолога , педагога , професора , доктора технічних наук , гірничого директора І рангу , людини рідкісних душевних достоїнств Євгена Федоровича Епштейна.

18.02.2014 Студенти Міжнародної магістерської програми (Україна-Австрія-Німеччина) НГУ завершили семестр навчання в австрійському Монтануніверситеті (ВІДЕО)
Про участь в магістерській програмі розповідають студенти Гірничого факультету - Артем Авраменко, Андрій Чернієнко, Сергій Бердніков, Леонід Чебенко, Роман Лисенко.

17.02.2014 Українсько-американський ліцей при Національному гірничому університеті формує гідне майбутнє України
Перші кроки реформування української освіти пов’язані з появою навчальних закладів, таких як ліцеї, гімназії, коледжі, колегіуми, приватні навчальні заклади, що зробили спробу змінити не лише свою назву, а й правила прийому та специфіку підготовки учнів. Творча атмосфера, висококваліфікований педагогічний колектив з високим моральним та духовним потенціалом стали запорукою успіху таких освітніх закладів.

17.02.2014 В НГУ пройшов Чемпіонат області з карате WKF і годзю-рю
В НГУ пройшов Чемпіонат області з карате WKF і годзю-рю

14.02.2014 Студенти міжнародної магістерської програми «Прогресивні технології розробки мінеральних ресурсів» завершили семестр навчання у Монтануніверситеті (Австрія, м. Леобен)
Випускники програми отримають диплом магістра трьох ВНЗ і стануть конкурентоспроможними фахівцями на міжнародному ринку праці.

14.02.2014 Анатолій Поух: «На війні помирають найкращі» Двадцять п’яту річницю виводу військ з Афганістану вшанували засіданням військово-історичного клубу в НГУ (ВІДЕО)
Військово-історичний клуб ім. капітана А. Грязнова у форматі круглого столу відзначив двадцять п’яту річницю виводу військ з Афганістану. На засіданні були присутні учасники війни, їх родичі, студенти військових кафедр НГУ та Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, а також школярі з Дніпропетровська і Дніпродзержинська.

13.02.2014 В НГУ створено Інститут міжнародних освітньо-наукових програм
З метою забезпечення системності у подальшому розвитку міжнародних освітніх та наукових програм, посилення рівня координації та управління ними, розширення участі студентів, аспірантів та викладачів усіх факультетів університету в цих програмах в НГУ створено Інститут міжнародних освітньо-наукових програм.

13.02.2014 Майбутнє належить лише прогресу!
Кафедра гірничих машинта інжинірингу (завідувач кафедри доктор технічних наук професор, директор Авторизованого навчального центру SWR К.С. Заболотний) функціонує в НГУ з 1937 року. На сучасному етапі діяльності в основу навчального процесу на кафедрі покладено оригінальну концепцію підготовки інженерів із застосуванням віртуальних технологій.

12.02.2014 Директором Інституту економіки НГУ призначено професора Василя Швеця
Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк провів зустріч з колективом Інституту економіки (ІЕ).


події 2781 - 2790 із 3832
Початок | Попер. | 277 278 279 280 281 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт