Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

12.12.2011 Євромови 2011
    В НГУ відбулася 9-та міжнародна студентська науково-практична конференція, присвячена Європейському дню мов. Організатором конференції за традицією є кафедра перекладу, яку очолює професор Введенська Т. Ю.

12.12.2011 «Недитячі казки Пушкіна»
6 грудня 2011 у викладацькій читальній залі бібліотеки НГУ (1 / 7) відбулася зустріч з доцентом кафедри автоматизації виробничих процесів Національної металургійної академії України, фахівцем в області автоматизації прокатного виробництва, автором понад 80 наукових праць і винаходів, Олегом Юхимовичем Потапом. На цьому заході була представлена його незвичайна книга-дослідження «Недитячі казки Пушкіна». Незвичайна тому, що тема, яка пропонується читачам, дуже далека від професійних інтересів автора, але, безумовно, стала цікава всім, хто небайдужим до творчості

12.12.2011 «Таджикистан – благословенная земля!»
16 грудня у головному холі НГУ (1 корпус) розпочинається виставка

08.12.2011 Військова кафедра НГУ святкує 85-річчя! (ВІДЕО)
8 грудня Військовій кафедрі Національного гірничого університету виповнилось рівно 85 років. З нагоди такої події відбулось урочисте вручення  цінних відзнак, подяк, а також вшанування найкращих студентів. Але цього року ювілей подвійний, адже танкова кафедра святкує своє 50-річчя (її було відкрито у 1961 році)  

08.12.2011 Таджицьких викладачів навчатимуть в НГУ
Ректор інституту Рустам Азізов та проректор з науки та міжнародних зв`язків Зафар Разиков у діловій бесіді з першим проректором П.І. Піловим та проректором з міжнародних зв`язків О.Н. Шашенком обговорили перспективи співпраці двох вузів.

08.12.2011 «Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff» в НГУ
7 та 8 грудня в Національному Гірничому університеті  в шосте пройшла конференція «Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff»

До складу журі цьогорічної конференції увійшли: Юрій Тимофійович Хоменко, проректор з навчальної роботи, Олександр Іванович Шаров, професор, директор Інституту економіки, Бардась Артем Володимирович, декан факультету менеджменту,  представник російського університету РУДН, в минулому випускниця Гірничого університету, Сопілка Наталя Юріївна, Світлана Іванівна Кострицька, професор, завідувач кафедри іноземних мов, Сергій Михайлович Довгань, професор та організатор конференції Пілова Катерина Петрівна.

08.12.2011 Конференція «Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах» відбулася в НГУ.
8 грудня у Національному Гірничому Університеті у рамках співпраці з Черкаським Національним університетом ім. Богдана Хмельницького пройшла науково - практична конференція «Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах». Конференція стала першим етапом в реалізації співпраці між дніпропетровським та черкаським університетами.

07.12.2011 Круглий стіл «Земельна реформа в Україні: реалії та перспективи»
Земельна реформа в Україні, яка розпочалась 20 років тому, з набуттям незалежності, дала можливість селянам отримати власний земельний наділ. Нині реформування земельних відносин в Україні вийшло на фінішну пряму – з 1 січня 2012 р. буде відмінено мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Тому, сьогодні ведеться багато спорів

07.12.2011 Відкриття єдиного в Україні авторизованого навчального центру фірми «ВАКОН»
На кафедрі електропривода Національного гірничого університету відбулось урочисте відкриття єдиного в Україні авторизованого навчального центру фірми «ВАКОН». Основним завданням центру є надання якісних освітніх послуг студентам університету, які мають змогу отримати професійні навички роботи з обладнанням відомого у світі виробника, що є актуальним на сучасному ринку послуг.

07.12.2011 Чемпіон світу з кікбоксингу 2011року – студент НГУ!
Студент ЕТФ Євген Єгоров (гр. МВ-07) виборов перше місце на Чемпіонаті світу, що відбувся у Маріна-ді-Карара, Італія.

Євген виступав у ваговій категорії до 67 кг. Він майстер спорту міжнародного класу, проте на змаганнях його суперниками стали також досить досвідчені спортсмени з Польщі та Швеції. У нелегкій боротьбі наш боєць здобув перемогу над суперниками, причому шведа не врятував від передчасної поразки навіть набагато більший зріст. У фінальній битві з  іменитим французьким спортсменом, Євген достроково відправив його в нокаут, таким чином ставши переможцем цих змагань у розділі К-1.


події 3701 - 3710 із 3832
Початок | Попер. | 369 370 371 372 373 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт