Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

05.07.2012 В НГУ СТВОРЯТЬ НОВУ ЛАБОРАТОРІЮ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Співпраця Національного гірничого університету з національним бізнесом створює нові можливості як для науки, так і для вітчизняної промисловості. Наприкінці червня відбулася чергова зустріч ректора НГУ Геннадія Півняка з генеральним директором компанії ДТЕК Максимом Тімченком. У ході зустрічі було досягнуто домовленості щодо розширення дослідницьких можливостей університету за рахунок створення лабораторії геомеханіки, геотехніки і геофізики, оснащення якої візьме на себе ДТЕК. Перший етап цього проекту планується здійснити до кінця 2012 року.

27.06.2012 На Форумі міжнародних університетів ресурсів Україну представляє Національний гірничий університет
За оцінками НАТО і ЮНЕСКО, до 2021 року перед світовою спільнотою гостро постане питання боротьби за ресурси – нафту, газ, воду і землю. Ця проблема безпосередньо торкається ефективного використання ресурсів, економіки, екології і підготовки кадрів. Розуміючи це, представники «університетів ресурсів» різних країн (університетів, в яких навчають видобутку та переробці ресурсів) шукають шляхи вирішення актуальних для всього світу питань.

26.06.2012 Магістри отримали червоні дипломи
Висока якість навчання залежить не лише від високого викладацького рівня, але і від власного бажання вчитися. Це підтвердили 22 червня 47 магістрів- випускників НГУ, яким урочисто вручено червоні дипломи.

25.06.2012 На форумі Міжнародних університетів ресурсів Україну представляє НГУ (ВІДЕО)
39 країни і 58 вищих навчальних закладів об’єднались для того, аби створити Міжнародний форум університетів ресурсів

(Відео за матеріалами делегації НГУ)

20.06.2012 Державна премія як результат співпраці НГУ та компанії ДТЕК (ВІДЕО)-2
Як результат співпраці науковців Національного гірничого університету та фахівців компанії ДТЕК - Держана премія України в галузі науки і технологій

19.06.2012 Програма "Відкритий файл" за участю ректора (ВІДЕО)
Програма "Відкритий файл" на 51 каналі за участю ректора НГУ, академіка НАН України Геннадія Півняка та проректора з наукової роботи, професора Олександра Бешти  

19.06.2012 Розширене засідання вченої ради в Донецьку
14 червня в ДонНТУ відбулося розширене засідання Вченої ради, де пройшло обговорення роботи «Розроблення, впровадження та науково-методичний супровід системи ступеневої інженерної освіти в умовах трансформації економіки України». Колектив авторів – представники системи освіти, науки та праці різних регіонів країни, серед яких Львівська Політехніка, Харківський політехнічний інститут, Науково-дослідний інститут соціально-трудових відносин міністерства соціальної політики України, Інститут вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України, а також Національного гірничого університету. Від останнього на засіданні виступили доктор технічних наук, професор, перший проректор Петро Пілов і кандидат технічних наук, професор, директор науково-методичного центру Володимир Салов.  

18.06.2012 Державна премія - результат співпраці НГУ та компанії ДТЕК (ВІДЕО) - 1
Фахівці компанії ДТЕК та науковці НГУ у результаті спільної роботи отримали Державну премію України в області науки та технологій

12.06.2012 Науковці з Мічигану досліджують зсуви на льосових ґрунтах в Україні
У рамках реалізації проекту, підтриманого Фондом цивільних досліджень і розвитку США (CRDF), НГУ з 25 по 31 травня 2012 р. відвідав доцент Мічиганського технологічного університету, PhD Томас Уммен. Він розповів про свої дослідження в проекті з моделювання стійкості схилів з льосових грунтів, який він виконує у співпрацы з професором НГУ Дмитром Рудаковим. За словами науковця зі США, головна мета візиту – це робота зі збору та аналізу даних про льосові ґрунти та зсуви в Україні і, зокрема, у Дніпропетровську. Проведено дослідження місцезнаходження цих порід, зібрано дані про їхні властивості, виконано моделювання стійкості схилу, типового для правобережжя міста, при різних сценаріях зволоження грунтів.

11.06.2012 РЕЗУЛЬТАТИ РЕЙТЕНГУВАННЯ-2012 ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ
1. «Топ-200 Україна» (ЮНЕСКО-СЕПЕС / «Дзеркало тижня»)


події 391 - 400 із 471
Початок | Попер. | 38 39 40 41 42 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт