Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
20.02.2024

В НТУ «Дніпровська політехніка» відкрили кваліфікаційний центр, акредитований за професійною кваліфікацією «Технік-мехатронік».

  Перший і єдиний в Україні кваліфікаційний центр, акредитований за професійною кваліфікацією «Технік-Мехатронік» відкрили сьогодні в Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка». Це результат командної роботи всього університету, який протягом тривалого часу працював над підготовкою та проходженням акредитації в Національному агентстві кваліфікацій.

photo_2024-02-22_09-32-09.jpg


  Відкриття центру стало можливим завдяки наявності серед фахівців «Дніпровської політехніки» висококваліфікованих кадрів - професіоналів з великим практичним досвідом роботи, а також високотехнологічних лабораторій, оснащених сучасним устаткуванням.

  Тепер у кваліфікаційному центрі можна підтвердити свою професійну кваліфікацію, якщо рівень знань, умінь та компетентностей відповідає вимогам професійного стандарту, і здобувач успішно пройшов оцінювання. Кваліфікаційний центр може здійснювати оцінювання результатів навчання осіб (зокрема, здобутих шляхом неформального навчання чи інформальної освіти), присвоєння та/або підтвердження професійних кваліфікацій, а також здійснювати визнання відповідних професійних кваліфікацій, здобутих в інших країнах. Все це створює нові можливості та нові перспективи для розвитку.

Сертифікат 152.jpg

  Дякуємо Національному агентству кваліфікацій за тісну кооперацію, чекаємо на подальшу плідну взаємодію!






Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт