Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.02.2024

Візит делегації чеських урядовців до НТУ «Дніпровська політехніка»

14 лютого 2024 року Дніпровську політехніку з офіційним візитом відвідала велика делегація чеських урядовців, дипломатів та бізнесменів на чолі з послом Чеської Республіки в Україні Радеком Пехом та урядовим уповноваженим у справах відбудови України Томашем Копечним.

2.jpg

Це найбільша чеська делегація, яка відвідала Дніпро з 2022 року. Поважні гості висловили щиру підтримку Україні та захоплення мужністю і стійкістю наших ЗСУ. Чехія – одна з перших країн, що простягла руку допомоги Україні, і не залишає своєю увагою Дніпро, налагоджуючи зв’язки в будь-яких сферах, зокрема й в вищій освіті. Зустріч пройшла в дружній невимушеній атмосфері, сторони визначили короткотермінові та стратегічні плани спільної діяльності.

Наші країни об’єднують не тільки партнерські наукові та ділові взаємини. Дружні стосунки між країнами підтримуються також й через культурне спілкування. Символічно, що подія відбулася у Міжнародний день дарування книг і, як елемент збагачення культурних комунікацій, чеська делегація подарувала університету книгу – «Чехія – перлина Європи». Це представницьке видання відомих фотографів Владімі́ра Ба́рти та Владімі́ра Ба́рти-молодшого, що демонструє читачам найкрасивіші місця Чеської Республіки
І вже традиційно - неперевершена атмосфера зустрічі зі студентами Дніпровської політехніки! Чеські гості майже півтори години спілкувалися з нашими студентами, які довели, що не лише довершено володіють іноземними мовами, але й уважно стежать за подіями в Україні, міжнародними відносинами та нюансами в комунікаціях країн ЄС. Також студенти-журналісти й наша відео студія мали можливість взяти інтерв’ю у поважних гостей та відточити навички спілкування з міжнародними візитерами.

7.jpg

5.jpg

3.jpg

4.jpg


Сподіваємося на подальшу співпрацю з нашими чеськими партнерами, адже Дніпровська політехніка вже 125 років змінює світ на краще не лише сучасними технологіями, а й головне - талановитими випускниками!

1.jpg

Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото: відеоцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт