Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.12.2023

Рік був непростий, але ми вистояли, продовжуємо міцно стояти на ногах і плідно працювати! Звіт ректора НТУ «Дніпровська політехніка» за 2023 рік

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», гідно пройшовши випробування першого року війни, у 2023 році зосередився на максимальній інтеграції до процесів кадрового, наукового, технологічного забезпечення стійкості енергетичної, економічної систем України.

Серед основних результатів діяльності університету:
 - Університет інтегрований до системи забезпечення стійкості економіки України, її енергосистеми та обороноздатності.
 - Під час дії воєнного стану забезпечено якість освітнього процесу у поєднанні з максимально можливими безпековими умовами.
 - Показники що характеризують результативність, досягнення університету свідчить не тільки про збереження контингенту студентів, науково-педагогічного складу, допоміжного персоналу, а й про значний розвиток науково-освітнього середовища, як результат злагодженої командної роботи всіх учасників освітнього, наукового процесів – всієї команди університету.

1.png

 - У 2023 році порівняно з 2022 роком загальний набір студентів за усіма формами навчання збільшився на понад 1300 осіб.
 - Відкрито навчально-науковий центр «КіберДія» для підготовки та перепідготовки ветеранів та членів їх сімей.

2.png

 - У повному обсязі завершено перший етап реалізації інфраструктурного проєкту загальною вартістю 8,9 млн грн.
 - Вперше за останні роки, під час дії карантинних обмежень та воєнного стану здійснено прийом іноземних студентів.
 - Запроваджено 15 нових ОП та 3 нові спеціальності.

3.png

 - Результати вступу та продовження позитивної динаміки збільшення абсолютних значень контингенту за спеціальностями та освітніми програмами свідчать про успішне маркетингове позиціювання освітніх послуг університету що потребує подальшого розвитку під час вступної компанії 2024 року.
 - Відповідність сертифікованої системи управління якістю НТУ «Дніпровська політехніка» до вимог ДСТУ ISO 9001:2015 сертифіковано до 2025 року.

4.png


- Акредитовано 22 освітні програми (з них дві зразкові).
- Співробітниками та здобувачами університету було захищено 3 дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук та 12 дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

5.png


- Проєкт науковців НТУ «Дніпровська політехніка» H2ydroGen здобув перше місце у програмі Lab2Market UA серед розробок ЗВО країни.
- Виграно 2 з 8 поданих проєктів Erasmus+ KA2 та 3 з 11 поданих проєктів Erasmus+ Jean Monnet.

6.png


Під час наради було визначено векторизацію діяльності університету та основні пріоритетні завдання на 2024 рік.

Тільки на основі активної співпраці з провідними роботодавцями, використовуючи стратегію активного впливу на ринок освіти, в тому числі шляхом формування нових сегментів ринку освітніх послуг, можливе більш повне задоволення потреб щодо змісту та формату сучасної вищої освіти. В цьому – забезпечення впевненості у майбутньому.

Реалізуємо нашу соціальну місію через корпоративні цінності: відповідальність, віру, незалежність. Візія Університету - прикладні дослідження міжнародного рівня, які ми покроково реалізуємо великим колективом НТУ «Дніпровська політехніка» разом із нашими найкращими здобувачами вищої освіти!





Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт