Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.11.2023

Державні іменні стипендії для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України - Героїв Небесної Сотні призначено молодим науковцям НТУ «Дніпровська політехніка»

Щороку Міністерство освіти і науки України призначає 25 стипендій найкращим молодим ученим з метою увічнення подій Революції гідності та вшанування подвигу Героїв України - Героїв Небесної Сотні. Такі стипендії призначають за вагомий внесок у розвиток української науки, посилення міжнародного авторитету України та внесок у розвиток демократичних і гуманістичних цінностей у сфері науки і освіти.
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1435 від 20.11.2023 р. двоє молодих науковців Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" отримуватимуть державні стипендії за такими номінаціями:

 - стипендія імені Романа Гурика - доцентка кафедри гірничої інженерії та освіти Інституту природокористування Катерина Сай;

сай.jpg

 - стипендія імені Дмитра Максимова - доцент кафедри геології та розвідки родовищ корисних копалин факультету природних наук та технологій Євген Козій.

козій.jpg

Вітаємо лауреатів та бажаємо і надалі розвивати українську науку, відстоювати національні інтереси України та бути гідними пам’яті Героїв України – Героїв Небесної Сотні!





Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт