Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.11.2023

"Битву за ВИШ" виграно!

У 10 ювілейному турнірі «Битва за виш» Дніпровська політехніка виборола перемогу!

1.jpg

Після дворічної перерви у нашому місті пройшов спортивно-інтелектуальний турнір «Битва за ВИШ», який обʼєднав близько 250 учасників із 14 вишів. Це традиційна студентська гра, яку проводила Молодіжна рада Дніпра за підтримки департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.
«Битва за ВИШ» – це інтелектуальні змагання, де команди студентів конкурують за право називатися найкращим ЗВО міста. Конкурс складався з п’яти етапів у різних напрямах: від вікторини до перевірки знань із домедичної допомоги. А саме: кахут, стрільба, лазертаг, надання першої домедичної допомоги, гра в PUBG.
Студенти НТУ "Дніпровська політехніка" сформували команди, які й захищали славне ім’я Дніпротехівця. Безсумнівно, на кожному з етапів боротьби неможливо було не помітити конкуренцію, азарт, дух авантюризму наших студентів і, безсумнівно, кожен з учасників доклав максимум зусиль -  навіть трішки більше, щоб здобути омріяну перемогу! Ну а в згуртованості політехівцям рівних не виявилося! Фінальним етапом стало голосування, де наші студенти та професорсько-викладацький склад НТУ «Дніпровська політехніка» проявили активність і вагомо вплинули на фінальний результат змагання.
Вітаємо з перемогою кожного, хто вболівав, змагався, хвилювався та бажав учасникам успіху та наснаги! 
Пишаємося нашою молоддю, підтримуємо в усіх починаннях, зичимо успіхів та наснаги!






До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт