Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.11.2023

Воркшоп "Менеджмент в ІТ"

З метою свідомого формування освітньої траєкторії та залучення студентської молоді до участі в наукових заходах, кафедра менеджменту спільно із кафедрою інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії НТУ "Дніпровська політехніка" 7 листопада 2023 року провели воркшоп "Менеджмент в ІТ"

1.jpg

З вітальним  словом до учасників заходу звернулися: Василь Швець, завідувач кафедри менеджменту НТУ "Дніпровська політехніка"; Артем Павличенко, перший проректор НТУ "Дніпровська політехніка"; Ігор Нікітенко, проректор з наукової роботи НТУ "Дніпровська політехніка"; Олена Трифонова, деканка факультету менеджменту НТУ "Дніпровська політехніка" та Володимир Гнатушенко, завідувач кафедри інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії НТУ "Дніпровська політехніка".

5.jpg

2.jpg


Спікери виступили з цікавими доповідями, такими, як:
 Денис Руденко, операційний директор Yalantis Тема: "Власний досвід: що треба робити сьогодні, щоб заробляти завтра";
 Єгор Божок, експерт з навчальних програм EPAM University Тема: "Види ІТ компаній. Посади для менеджерів";
 Тетяна Булана, доцентка кафедри інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії НТУ "Дніпровська політехніка2, учасниця грантового проєкту ЕІТ НЕІ Initiative 2023 Тема: "Компетентності креативних менеджерів IT-сфери для ефективної роботи в Мarketing, Рroduct и Project напрямках";
 Ірина Шмідт, директорка COMPARUS UA Тема: "Керуючи зірками: більше ніж менеджер";
 Тетяна Архипенко, асистентка кафедри менеджменту НТУ "Дніпровська політехніка" Тема: "Навички, необхідні для успішної кар’єри".

3.jpg

6.jpg


На воркшопі відбувався змішаний формат, студенти, аспіранти та викладачі були присутні як офлайн, так і онлайн. Родзинкою воркшопу стало жваве спілкування та багато питань від студентів факультету менеджменту до спікерів з ІТ-компаній.

8.jpg


Викладачі та студенти НТУ "Дніпровської політехніки" опанували рекомендації та сучасні вимоги ІТ-індустрії та готові навчатися та застосувати нові знання у навчанні.
Бажаємо подальших успіхів нашим студентам!






Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото — кіноцентр "Юність"





До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт