Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.11.2023

Міжнародна мобільність студентів спеціальності 193 геодезія та землеустрій в рамках проєкту VRsvan3D

2-8 листопада в місті Валенсія, Іспанія проходить проєктний тиждень в рамках проєкту VRsvan3D. Проєкт "Розроблення віртуального середовища з навчання технологіям оцифровування навколишнього світу VirScan3D" фінансується Німецькою службою академічних обмінів DAAD, та має на меті розроблення віртуального симулятора лазерного сканування. Результат розробки – продукт VRsvan3D – є навчальним інструментом підготовки фахівців, має низку міжнародних нагород.

1.jpg

Учасниками проєктного тижня стали студенти КНУБА, НТУ "Дніпровська політехніка", JADE Університету м.Ольденбург та університету Бамберга. На базі кафедри Картографії, геодезії та фотограмметрії Політехнічного університету Валенсії студенти опанували знімання внутрішніх приміщень в віртуальному середовищі, виконали всі етапи з застосуванням наземних лазерних сканерів та порівняли результати.

2.jpg


Практична частина роботи в віртуальному симуляторі включає всі підготовчі роботи – рекогностування та розміщення марок, безпосередньо сканування приміщеннях кампусу. Керує роботою студентів розробник симулятора к.т.н., доцент кафедри КНУБА Денис Горковчук. Розпочала проєктний тиждень авторка ідеї симулятора професор університету Бамберга доктор Марія Чижова лекцією про основи лазерного сканування. Керівник проєкту професор Томас Люман говорив про фотограмметрію близьких відстаней. Керівник кафедри Картографії, геодезії та фотограмметрії професор Луїс Анхель Руїс розповів про актуальні технології та цікаві проєкти з моніторингу засобами ДЗЗ.

3.jpg

Дякуємо за неоціненний практичний досвід та знання, які отримали студенти Дніпровської політехніки. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!



Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" за інформацією кафедри геодезії НТУ "Дніпровська політехніка"




До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт