Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.10.2023

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо

Делегація НТУ «Дніпровська політехніка» зустрілась з Надзвичайним і Повноважним послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо.

пос3.jpg


Розповіли про навчальний процес під час війни, виклики та проблеми, які стоять перед викладачами та студентами в умовах повномасштабного вторгнення. Також мали честь презентувати чималі напрацювання Дніпровської політехніки у розвитку області, зокрема ресурсне забезпечення, зелену енергетику, можливості безлюдного виробництва.
НТУ «Дніпровська політехніка» має давні налагоджені та надійні партнерські зв’язки з австрійськими університетами. В ході зустрічі відмітили ефективність академічної мобільності наших студентів, а також наукових та освітніх проєктів, що були реалізовані у співпраці з австрійськими ВНЗ. Висвітлили питання посилення консолідації університетів з метою об’єднання наукових та освітніх шкіл шляхом розробки нових спільних навчальних і наукових програм.

пос1.jpg

Заручилися підтримкою пана Арада Бенкьо щодо розвитку подальшої співпраці у сфері виконання спільних міжнародних проєктів та академічних обмінів. подальшого розширення співпраці між вищими навчальними закладами обох країн та встановлення нових міжнародних наукових контактів.

пос4.jpg


Надзвичайний і Повноважний посол Австрії в Україні Арад Бенкьо висловив сердечну підтримку України в умовах загарбницької війни та побажав якнайшвидшої перемоги, яка стане поштовхом для вступу до Європейського Союзу.




Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт