Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.10.2023

ЕРАЗМУС+ без кордонів: можливості та досвід

В НТУ "Дніпровська політехніка" пройшов захід «ЕРАЗМУС+ без кордонів: можливості та досвід», який був частиною всесвітньої ініціативи «ЕРАЗМУС+ дні 2023».
Ідея ініціативи полягає в тому, що протягом тижня ЕРАЗМУС+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, заохочуючи та мотивуючи новачків приєднатись до спільноти. ЕРАЗМУС+ дні в Україні проходять за координації та підтримки National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team. Відділи міжнародних проєктів та міжнародної академічної мобільності разом зі студентами політехніки вирішили провести захід, присвячений академічним мобільностям та молодіжним обмінам, щоб надихнути студентів активніше використовувати свої можливості та долучатись до спільноти Еразмусівців.

1.jpg

2.jpg


Захід відкривав проректор з перспективного розвитку Микола Трегуб, координувала координаторка відділу міжнародних проєктів Дніпровської політехніки Леся Дорошенко, спікерами були начальниця відділу міжнародних проєктів Катерина Пряжнікова та менеджерка відділу міжнародної академічної мобільності Софія Барсукова. Учасники заходу отримали інформацію про програму ЕРАЗМУС+, дізнались, які можливості для них відкриті й що необхідно, щоб їх використовувати, надихнулись досвідом студентів, які вже спробували та продовжують брати активну участь у програмі. Своїми історіями поділилися студентки Юлія Александрова, Катерина Єгорова, Анна Парфененкова, Таїсія Дідух, Богдана Рибалка, Софія Калашнікова та аспірантка Ніка Мусаєва.

4.jpg

Дякуємо всім, хто долучився! Особлива подяка директору бібліотеки Геннадію Оніщенку та співробітникам івент-центру за надане приміщення та підтримку.

9.jpg


Чекаємо на вашу міжнародну активність та заявки на відкриті коли.
Впевнені, що за підтримки наших міжнародних партнерів у нас все буде добре!


 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт