Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.09.2023

Старт нового навчального року у Політехніці

 

1 вересня в нашому університеті завжди особливий день. Цьогоріч таким особливим і неповторним він став для більше ніж 3000 першокурсників-бакалаврів, які отримали можливість навчатися в одному з найпрестижніших навчальних закладів нашої держави - НТУ «Дніпровська політехніка». Саме сьогодні для молодої генерації українців, яка прагне здобувати якісну освіту в охопленій війною Україні, починається цікавий, але нелегкий шлях до самостійного життя та досягнення омріяної мети.

7.jpg

  Вітаючи першокурсників, ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський підкреслив, що попереду у всіх нас дуже цікава дорога опанування скілів майбутніх спеціальностей. «Зараз починається наше з вами майбутнє, майбутнє України. Завдячуючи ЗСУ ми можемо просто зібратися, спілкуватися, навчатися!.. Це дуже відповідально, оскільки на нас із вами – майбутнє України!», - сказав він.

  Вже з понеділка розпочнуться насичені освітні будні. А поки що подвір’я та коридори навчальних корпусів сповнені святковим гамором юних і натхненних новачків, які енергійно освоюють університетський простір, знайомляться один з одним, з керівництвом факультетів та кураторами. А ще в програмі дня - неймовірно крутий ярмарок факультетів, розіграш подарунків від Ради студентів і, звичайно ж, концерт. І навіть раптові примхи погоди не в змозі зіпсувати піднесений настрій та відчуття загального свята.

1.jpg

  Вітаємо наших нових і вже досвідчених студентів, викладачів та співробітників. Бажаємо нових горизонтів та вершин, натхнення, цікавих лекцій, працьовитості та любові до справи!

6.jpg

Дякуємо всім першокурсникам, студентам та викладачам, всім, хто обрав для себе раз і назавжди Дніпровську політехнікуПопереду на нас чекає буремний рік, проте його неодмінно буде сповнено прекрасними нагодами, фаховими знаннями й нереальними можливостями для розвитку!



Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

Фото кіностудія "Юність"






До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт