Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.08.2023

Співробітництво задля спільного розвитку освітніх стандартів

Дніпровська Політехніка стала бенефіціаром двох надзвичайно важливих проєктів розвитку потенціалу вищої освіти програми Erasmus+:

 1. ServU (Service learning in higher education for Ukraine’s recovery) - здійснюється за координаторства Українського католицького університету та спрямований на відновлення України через освіту;

 2. RE-DIRECTION (Redefining Higher Education on a digital context and mainstreaming a common inclusive and green structure based on EU best practices and policy recommendations) - спрямований на переосмислення вищої освіти в цифровому контексті та впровадження спільної, інклюзивної та екологічної структури, заснованої на найкращих практиках та рекомендаціях Європейського Союзу.

Erasmus+ Capacity Building in Higher Education /Розвиток потенціалу вищої освіти - це проєкти міжнародної співпраці на основі обміну досвідом та успішними практиками різних країн світу.
Головна мета цих проєктів - підтримка реформ задля підвищення якості вищої освіти, зближення та порозуміння систем вищої освіти у всьому світі, та розвиток інтернаціоналізації. Це черговий крок вперед для нашого університету.

ерасмус.jpg


Дякуємо офісу Erasmus+ за можливість співпрацювати з міжнародними та національними партнерами задля спільного розвитку освітніх стандартів та зближення наших університетів зі світовою спільнотою.



Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"


 

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт