Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
10.07.2023

Проєкт дніпротехівців став переможцем конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»

Наукова команда НТУ «Дніпровська політехніка» під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Павла Саїка здобула перемогу в конкурсі "Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди". Це проєкти, що реалізуються коштом грантів Національного фонду досліджень України.
Раціональне природокористування – саме за цим пріоритетним напрямом переміг проєкт наших науковців «Розробка ресурсозберігаючої технології видобутку та переробки нерудної мінеральної сировини у воєнний та повоєнний періоди». Результати проєкту спрямовані на розв'язання науково-практичної проблеми з розробки ресурсозаощаджувальної технології видобутку і перероблення нерудної мінеральної сировини комплексами мобільного обладнання. Це дозволить швидко наростити потрібні потужності у сировині, необхідної для виготовлення будівельних матеріалів, які є основою для успішної та швидкої відбудови України у воєнний та повоєнний періоди.

конкурс.jpg

Загальна кількість поданих заявок на конкурс – 221. Кількість заявок, які відповідали формальним ознакам за умовами конкурсу та пройшли наукову та науково-технічну експертизу – 142. Переможцями конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди» стали 67 проєктів, зокрема й проєкт науковців НТУ «Дніпровська політехніка».

Вітаємо наших переможців!





Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт