Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.12.2022

Робочий візит делегації Дніпровської політехніки до Лінчепінзького університету (Швеція) Linköpings universitet у межах реалізації проєкту EMDIAC

Чудова можливість поділитися досвідом та перейняти практику провідного університету Швеції, який вражає своєю сучасністю та водночас збереженням традицій.
Проєкт EMDIAC, спрямований на покращення можливостей щодо розробки та надання високоякісної освіти й просування інновацій у вищій освіті в контексті цифрової трансформації, а також на встановлення довгострокової стратегічної співпраці між НТУ «Дніпровська політехніка» і Лінчепінзьким університетом (Швеція), Тартуським університетом (Естонія) та НПО «Human Constanta».

В межах робочого візиту відбулися презентація наукових, методичних та адміністративних досягнень Дніпровської політехніки у контексті диджиталізації за умов воєнного стану.
Шведські колеги презентували студентський центр LiU, досвід цифрового викладання та навчання в LiU та механізм оцінювання студентів.

За результатами встановлено нові міжнародні наукові контакти для подальшої співпраці, зокрема, задля розробки та надання високоякісної освіти, проведення передових досліджень та просування інновацій у вищій освіті в контексті цифрової трансформації.

Проєкт "EMDIAC: Embracing Digitalization in the Academia: International Collaboration for Capacity Building and Innovation" реалізується Кафедра державного управління і місцевого самоврядування НТУ "Дніпровська політехніка" та International Academic Mobility and International Projects Offices за підтримки Swedish Institute, в рамках програми Academic collaboration in the Baltic Sea region. Координатор проєкту від НТУ "Дніпровська Політехніка" - Ольга Матвеєва. 
 
Окрема вдячність Associate Professor Mariana S. Gustafsson (Political Science, IEI) за можливість зміцнення партнерських відносин між університетами та реалізації майбутніх міжнародних проєктів, теплу зустріч та підтримку української освіти.

обмін.jpg


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт