Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

17.06.2013 «Крізь час порогами Дніпра»
Унікальні дніпровські пороги 80 років тому покрила товща води, але пам'ять про них бентежить серця українців й сьогодні.
У Меморіальному будинку-музеї Д.І. Яворницького 14 червня відбулася презентація фотовиставки “Крізь час порогами Дніпра”, учасниками якої стали співробітники Національного гірничого університету.

17.06.2013 14 червня підбито підсумки робочого візиту делегації Брандербурзького технічного університету до НГУ.
Основні кроки співробітництва, розроблені під час робочої наради напередодні, були закріплені в Меморандумі підписами почесного доктора НГУ, декана факультету № 4 Брандербурзького технічного університету Міхаеля Шмідта та директора Навчально-наукового центру міжнародного співробітництва, заступника проректора з міжнародних зв’язків НГУ Михайла Рогози.

13.06.2013 НГУ та Бранденбурзький технічний університет продовжують багаторічну співпрацю
З 29 квітня по 15 травня доцент кафедри маркетингу Людмила Львівна Палєхова відвідувала Бранденбурзький технічний університет Коттбус з метою професійного стажування.

12.06.2013 У Дніпропетровську відбулося відкриття навчально-тренувальних спеціальних курсів «Маркетинговий менеджмент», що проводиться за Програмою НАТО – Україна.
Курси перепідготовки проводитимуться у Дніпропетровському Національному гірничому університеті при «Центрі маркетингових технологій», а відбором кандидатів займалися працівники Дніпропетровського обласного військового комісаріату.

12.06.2013 На сайті НГУ доступний рейтинг університетів України за основними вебометричними показниками
Відтепер на сайті НГУ доступний рейтинг університетів України, що враховує основні показники світового Вебометричного рейтингу.

11.06.2013 Постійне місце зайняв перехідний кубок університетської спартакіади в Гірничому інституті НГУ
В НГУ пройшла 56 спартакіада з 10 видів спорту. Цього разу перемогу вибороли студенти Гірничого інституту. Між іншим, і в двох попередніх олімпіадах вони завоювали перше місце.

11.06.2013 Талановита студентка НГУ отримала медаль "Знак вдячності"
Медаль «Знак вдячності» отримала студентка НГУ Тетяна Горошко. Дівчина вперше у загальному заліку серед понад ста технічних вузів України посіла призове III місце, а серед ВНЗ гірничого та металургійного профілю здобула вражаючих результатів, посівши II місце у Другому турі Всеукраїнської олімпіади з вищої математики.

11.06.2013 Успішно склали іспити в Краківській гірничо-металургійній академії ім. Ст. Сташиця
З 20 травня по 7 червня група студентів Гірничого факультету пройшла 2 етап навчання за індивідуальною програмою за спеціальністю «Геоінженерія» в Краківській гірничо-металургійній академії ім. Ст. Сташиця.

11.06.2013 Студенти кафедри маркетингу отримали медалі «Знак вдячності»
Ми вкотре можемо впевнитись, які талановиті і різнобічні студенти навчаються в гірничому.

10.06.2013 Аспірантка кафедри екології взяла участь у Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології»
Аспірантка кафедри екології А.А. Коваленко отримала грант на участь у ХІІІ Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології», яка проходила на базі Медичного радіобіологічного наукового центру з 27 по 31 травня 2013 р. у місті Обнінськ.


події 3021 - 3030 із 3832
Початок | Попер. | 301 302 303 304 305 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт