Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

13.11.2014 Українські вчені розробляють концепцію «Соціальна відповідальність влади, бізнесу, громадян»
12 листопада в ІА «МОСТ-ДНІПРО» відбулася прес-конференція на тему «Українські вчені розробляють концепцію «Соціальна відповідальність влади, бізнесу, громадян», в якій взяли участь академік НАН України Олександр Амоша, директор Інституту економіки національного гірничого університету Василь Швець, головний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Надія Дєєва.

13.11.2014 Бізнес лише тоді ефективний, коли він соціально відповідальний (ВІДЕО)
Бізнес лише тоді ефективний, коли він соціально відповідальний – так можна сформулювати головну тезу Всеукраїнського круглого столу «Соціальна відповідальність влади, бізнесу, громадян», який відбувся у Національному гірничому університеті за участю представників науки, влади та бізнесу Дніпропетровської області й інших регіонів України.

12.11.2014 Кафедра геології та розвідки родовищ корисних копалин відзначила 100-річний ювілей!
11 листопада Кафедра геології та розвідки родовищ корисних копалин відсвяткувала серйозну дату – 100 років від дня заснування. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері студентського концерту. Юнаки та дівчата вкотре довели, що на ГРФ навчаються талановиті й креативні студенти.

11.11.2014 На засіданні клубу "Джерело" НГУ вшанували пам'ять поета-шістдесятника Василя Симоненка
11 листопада в Центрі культури української мови Національного гірничого університету відбулося засідання клубу «Джерело», присвячене 80-річчю від дня народження поета-шістдесятника Василя Симоненка.

11.11.2014 Урочисте нагородження на ректораті
Вітаємо!

11.11.2014 Підготовчі курси відкривають двері для бажаючих пройти довузівську підготовку для вступу в НГУ
Період занять з 15 листопада 2014р. по 16 травня 2015р. за суботньо-вечірньою формою.

10.11.2014 НАУКА СПІВПРАЦЮЄ З ВИРОБНИЦТВОМ
Шостого листопада в гостях у гірників Галичини побувала делегація Національного гірничого університету (м.Дніпропетровськ) на чолі з ректором Півняком Геннадієм Григоровичем-доктором технічних наук, професором, академіком Національної академії наук України, заслуженим діячем науки і техніки України, лауреатом Державних премій України в галузі науки і техніки.

10.11.2014 У Національному університеті «Львівська політехніка» пройшов представницький українсько-польський Форум ректорів технічних університетів
У Національному університеті «Львівська політехніка» пройшов представницький українсько-польський Форум ректорів технічних університетів. У ньому взяли участь понад 70 очільників технічних ВНЗ обох країн. Тема його: «Технічна освіта – для майбутнього Європи».

06.11.2014 У Національному гірничому університеті відкрилась виставка Німецького енергетичного агентства DENA «Відновлювані джерела енергії - зроблено в Німеччині»
У Національному гірничому університеті відкрилась виставка Німецького енергетичного агентства DENA «Відновлювані джерела енергії - зроблено в Німеччині», яку відвідали Генеральний консул Федеративної республіки Німеччина в Донецьку пан Детлеф Вольтер, радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Трейгерман, заступник голови Дніпропетровської обласної ради з виконавчого апарату, начальник управління стратегічного планування та інвестиційної політики Володимир Перегудов, заступник начальника департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій з питань енергетики та енергозбереження Дніпропетровської міської ради Олексій Гондар

06.11.2014 Радіопрограма Валентини Орлової «Алло, ми Вас слухаємо» на Дніпропетровському обласному радіо
Про нові етапи співробітництва Національного гірничого університету з польськими фахівцями у галузі вищої школи та гірництва.


події 2521 - 2530 із 3831
Початок | Попер. | 251 252 253 254 255 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт