Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

15.11.2013 Національний гірничий університет вступає до міжнародної організації IREG Observatory
14 листопада у Національному гірничому університеті з робочим візитом перебували голова організаційного комітету «Рейтингу вищих навчальних закладів «Топ-200 Україна» та член виконавчого комітету IREG Observatory доктор філософських наук , професор Олеся Линовицька і прес-секретар організаційного комітету пан Ігор Михайленко - співробітники Центру міжнародних проектів "Євроосвіта".

15.11.2013 «І в серці обізветься рідна мова...»
14 листопада у Центрі культури української мови імені Олеся Гончара НГУ пройшло свято «І в серці обізветься рідна мова...» з нагоди Дня української писемності та мови.

15.11.2013 Національний гірничий університет вступає в міжнародну організацію IREG Observatory , яка об'єднує найбільш відомі провідні університети світу та громадські організації ( ВІДЕО)
14 листопада у медіа- центрі «Днепр Пост» відбулася прес -конференція у якій взяли участь голова організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ «Топ- 200 Україна», член виконавчого комітету IREG Observatory Олеся Вікторівна Ліновицька, прес -секретар організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ Топ- 200 Україна» Ігор Васильович Михайленко

13.11.2013 Міжнародні горизонти студентів НГУ
Нещодавно  в місті Зальцбурзі (Австрія) відбувся щорічний Міжнародний 62-й Колоквіум  з геомеханіки, організований Австрійським товариством геомеханіки.

13.11.2013 Українсько-німецький культурний центр НГУ отримав сертифікат якості Гете-Інституту
Успішне співробітництво між Українсько-німецьким культурним центром НГУ і Гете-Інститутом триває вже 13 років.

12.11.2013 НГУ відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мело
До Національного гірничого університету з робочим візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мело.

12.11.2013 Спільні проекти науковців Національного гірничого університету Німеччини працюють на користь обох держав
Наукова діяльність, тісне співробітництво Національного гірничого університету (НГУ) з університетами, фірмами та установами Німеччини давно набули постійної ділової основи і сьогодні представляють яскравий приклад нового принципу європейської інтеграції.

12.11.2013 Економічна теорія необхідна усім освіченим людям
“Державна національна програма Освіта: Україна XXI століття” серед основних принципів виділяє гуманізацію та гуманітаризацію освіти. Cаме гуманітаризація освіти покликана формувати цілісну картину світу: духовність, культуру, особистісне і планетарне мислення. Гуманізація освіти полягає в утвердженні людини як найвищої соціальної цінності у найповнішому розкритті її здібностей, гармонії стосунків з навколишнім середовищем, суспільством.

11.11.2013 УЧАСТЬ НГУ В РОБОТІ ХІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВИЩА ШКОЛА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ», ЩО ВІДБУЛАСЯ В БІЛОРУСІ
29-31 жовтня на запрошення Міністерства освіти Республіки Білорусь представники НГУ взяли участь у ХІ конференції, що відбулась на базі Республіканського інституту вищої школи Білорусі.

11.11.2013 Підготовчі курси запрошують учнів 10-х та 11-х класів для довузівської підготовки з 16 листопада
Підготовка проводиться за суботньо-вечірньою формою з таких дисциплін: математика, фізика, історія України, географія, англійська мова, українська мова та література.


події 2871 - 2880 із 3835
Початок | Попер. | 286 287 288 289 290 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт