Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.05.2024

Інтернаціоналізація в дії: регіональний семінар Еразмус+ для ЗВО Дніпропетровської області

  2 травня 2024 року в Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» відбувся регіональний семінар Еразмус+ для представників закладів вищої освіти Дніпропетровської області.

  Світлана Шитікова, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, презентувала можливості програми для українських ЗВО та поділилась важливими інсайтами — від моменту підготовки нової проєктної заявки до дисемінації результатів.

  Ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський привітав учасників семінару, а команда університету у складі з Артемом Павличенко, Миколою Трегубом та Катериною Пряжніковою поділилась:

  - результатами міжнародної діяльності у 2022/2023 років;

  - досвідом реалізації проєкту Еразмус+ розвиток потенціалу вищої освіти на прикладі проєкту Еразмус+ EMINReM «Магістерська програма з еко-гірництва та інноваційного управління природними ресурсами»;

  - досвідом адміністрування проєктів та мотивації університетських команд.

  Під час QA-сесії запитання учасників переросли у жваву дискусію, що стала твердим підґрунтям для роботи над спільними проєктами. А кава-брейк та неформальне спілкування дозволили розширити мережу контактів.

1.jpg

  Щиро дякуємо пані Світлані за неоціненні знання та готовність ділитись власним досвідом. Вони обов'язково стануть у нагоді не тільки нашому університету, але й іншим учасникам заходу.

 Були раді вітати наших колег з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, ДНУ ім. Олеся Гончара, Університету митної справи та фінансів, Дніпровського державного аграрно-економічного університету, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Державного університету економіки і технологій, Університету ім. Альфреда Нобеля, ВНПЗ «Дніпровський гуманітарний університет» та Фахового коледжу ракетно-космічного машинобудування ДНУ ім. Олеся Гончара.
 
  Розвиваємо європейське майбутнє вищої освіти спільними зусиллями!



 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" за інформацією Центру міжнародної співпраці

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт