Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.04.2024

Поліпшення партнерської взаємодії між університетами

   В Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» відбулася перспективна та дружна зустріч з ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця) Іллею Хаджиновим та деканкою економічного факультету цього вишу - учасницею 6 фази проєкту «Інноваційний Університет» Тетяною Орєховою.

11.jpg


   У ході розмови ректор Дніпровської політехніки Олександр Азюковський підкреслив доцільність розвитку партнерських відносин поміж двома вишами. Зі сторони нашого університету у зустрічі взяли участь перший проректор Артем Павличенко, проректор з перспективного розвитку Микола Трегуб, завідувач кафедри маркетингу Сергій Касян.

   Під час позитивного діалогу наголошено на узгодженому позиціювання на ринках освітньо-наукових послуг України, дослідженню територіальних громад, запровадженню основних засад концепції сталого розвитку. В умовах сучасних викликів та можливостей присутні підкреслили доцільність участі у спільних міжнародних та вітчизняних проєктах, спрямованих на посилення конкурентних переваг партнерських вишів.

   Отже, поліпшення партнерської взаємодії НТУ «Дніпровська політехніка» та Донецького національного університету імені Василя Стуса створює можливості для удосконалення якості освітніх і наукових продуктів завдяки системному запровадженню інновацій.





 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт