Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.04.2024

"Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України": в НТУ "Дніпровська політехніка" пройшов форум для екологів та студентів

  12 квітня в Національному технічному університеті "Дніпровська політехніка" зустрічали учасників брейн-шторму лідерів "Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України", який ініційовано Асоціацією професіоналів довкілля за підтримки Офісу сталих рішень.

2.jpg



  Всеукраїнська організація професіоналів-екологів PAEW разом із фахівцями, представниками місцевого самоврядування та студентством шукали рішення для покращення ситуації у містах України. Учасниками заходу стали науковці, освітяни, дослідники, представники бізнесу та фахівці органів місцевого самоврядування.

4.jpg


   Обговорено актуальні питання щодо змін освітнього інтерфейсу між академічним середовищем і реальним сектором економіки, інноваційного підходу у сфері управління відходами, сучасного стану та перспектив ОВД і СЕО. Також було підписано меморандум про співпрацю між Асоціацією професіоналів довкілля та університетом.

3.jpg



   Одна з ключових тем заходу - формування кадрів для зеленої відбудови країни.

 "Наші студенти у порівнянні з іншими регіонами є досить активними, цілеспрямованими й готові до подальшої екологічної діяльності. Думаю, що цей форум дозволить їм мотивувати себе на цю професійну діяльність. Щодо співпраці з департаментом екологічної політики Дніпровської міської ради, то його представники читають лекції студентам. Також ми тісно співпрацюємо над модернізацією екологічного моніторингу в місті. Наші студенти проходять практику на базі департаменту і завжди є запит на них. Вони гарно підготовлені, а практична складова забезпечується завдяки такій тісній співпраці", — наголосив перший проректор НТУ "Дніпровська політехніка" Артем Павличенко.

IMG_2281.jpg


 Цей проєкт є першим у своєму роді в Україні й спрямований на дослідження необхідних знань та навичок для успішної зеленої трансформації та реалізації євроінтеграційних реформ.

1.jpg







 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото — кіноцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт