Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.04.2024

Синергія Альянсу українських університетів: продовжуємо працювати задля розвитку вищої освіти України

  Представники НТУ “Дніпровська політехніка беруть участь у школі для адміністраторів університетів-учасників Альянсу “Екосистема грантової діяльності”, що відбувається на базі Національного університету водного господарства та природокористування.

1.jpg

 Майже три десятки юристів, грантрайтерів, менеджерів з комунікацій, бухгалтерів та фінансистів зі всієї України зібрались у Рівному для того, щоб покращити свої навички залучення та реалізації грантів для закладів вищої освіти, обмінятись досвідом та напрацювати найкращі рішення для подальшої спільної роботи в межах Альянсу. Учасники обговорюватимуть можливості залучення зовнішнього фінансування університетів під час війни, правові та фінансові виклики у впровадженні грантів, мотивацію команди, комунікаційне забезпечення діяльності університетів, моніторинг, оцінку та звітування по проєктах, а також поділяться успішними практиками університетів-учасників Альянсу.

2.jpg


 Школа триватиме до 5 квітня включно. В її межах події відбудеться воркшоп “Використання АІ моделей у підготовці грантових пропозицій” та презентація європейського досвіду грантової роботи в міжнародних Альянсах.

 Інформаційний партнер Альянсу - Освіта.ua

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт