Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.03.2024

Дніпровська політехніка - університет прикладних досліджень міжнародного рівня

   НТУ «Дніпровська політехніка» є лідером в Україні та Дніпропетровській області у науковій сфері та доводить це щодня!

   Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» посів в рейтингу загальної ефективності наукових проєктів:

   9-е місце в Україні

  1-е місце в Дніпропетровській області.

  У 2023 році, в умовах значного скорочення фінансування закладів вищої освіти в Україні за програмою 2201040 "Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ", багато університетів звернулися до грантової діяльності для забезпечення свого функціонування. В цьому контексті Дніпровська політехніка, що вже має разючий науковий потенціал, стала одним із лідерів.

  Згідно з даними Центру міжнародних проєктів "Євроосвіта", який аналізує ефективність участі закладів вищої освіти України у головних наукових конкурсах наукових проєктів (міжнародних і вітчизняних) у 2023 році, Дніпровська політехніка визначена як один з провідних університетів, що реалізує дослідницьку місію.

  Рейтинг ефективності участі ЗВО України розраховується за даними Інформаційної служби ЄС - Community Research and Development Information Service (CORDIS), EACEA Projects Results Platform, МОН, КМУ, Національного фонду досліджень України.

1.jpg

  Дніпровська політехніка змогла досягти таких виняткових результатів завдяки активній участі у міжнародних та вітчизняних наукових програмах. Це свідчить про високу наукову активність та ефективне використання ресурсів університету, навіть у складних економічних умовах.

  Продовжуємо бути простором наукового розвитку в регіоні та в Україні в цілому.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт