Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.03.2024

Форум “Управління закладами вищої освіти в час війни”

  Команда Національного технічного університету “Дніпровська політехніка” взяла участь в щорічному Форумі Альянсу українських університетів “Управління закладами вищої освіти в час війни”.

1.jpg

5.jpg

  Вже другий рік українські університети демонструють всьому світу свою стійкість під час повномасштабної російської агресії. Попри фізичні руйнування, релокації, фінансові та ресурсні обмеження, університети продовжують виконувати свою академічну та соціальну місію. Як управляти цією стійкістю? Які механізми та моделі виявилися сталими і можуть використовуватися для масштабування? Цьогорічний Форум Альянсу зосередився на питаннях пошуку та залучення талантів на освітньому ринку, управління стратегічними змінами, залучення бізнесу до співдії, участі у Наглядових радах університетів, інструментах забезпечення фінансової стійкості та побудови взаємодії в трикутнику “бізнес-влада-громада”.

4.jpg



  Робота Форуму проходила в трьох тематичних секціях – “Управління талантами”, “Управління стратегічними змінами”, Управління фінансовою стійкістю”, впродовж яких члени Альянсу та представники бізнесу поділилися власними моделями, а учасники мали змогу напрацювати підходи для своїх спільнот у форматах групової роботи та Світового кафе.

3.jpg


  Форум став прекрасною можливістю для представників закладів вищої освіти спільно попрацювати над актуальними освітніми проблемами чи викликами та способами їх розв’язання, а також обмінятись досвідом і корисними контактами.

  Дякуємо партнерам Credit Agricole Ukraine та Kernel за участь у панельних дискусіях!
  Інформаційний партнер альянсу - Освіта.ua




 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт