Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.03.2024

Реалізуємо ветеранську політику у Дніпропетровській області

   У Дніпропетровській області стартував проєкт «Lab2Market Veterano». За ним ветерани, військові та члени їхніх родин зможуть навчатися підприємницькій справі й відкрити власний бізнес в інноваційному секторі. Проєкт реалізують Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій та Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» за підтримки Дніпропетровської обласної ради й ДОАОМС.

4.jpg

  «Згідно з опитуваннями, 64 % ветеранів мріють про власну справу. Тож ми запустили пілотний проєкт «Lab2Market Veterano». Ним зацікавилися багато людей, в тому числі й у наших громадах. Це чудова можливість для ветеранів, військових та членів їхніх родин навчатися підприємницькій справі й відкрити свій бізнес. Поки цей проєкт ми будемо впроваджувати на Дніпропетровщині, а надалі прагнемо масштабувати на всю Україну. Нині у нас близько 900 тисяч ветеранів. За прогнозами, у подальшому їх буде 15% населення країни. Багато з них повернуться, а у них немає родини, чи й навіть громади, де вони жили. І попри все, їм буде необхідно відновитися, інтегруватися у цивільне життя та реалізовуватися. Тож дбати про це слід вже зараз.» - наголосив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

3.jpg

2.jpg

   На курс зареєструвалися 25 учасників, навчання триватимуть 3 місяці – з березня до травня. Курс максимально практико-орієнтований і доступний для всіх, незалежно від рівня чи напряму освіти та наочно демонструє, що інновації - це цікаво й вигідно.

1.jpg


  Підтримка ветеранів та військових - один із наших пріоритетів. Дякуємо кожному, хто докладає зусиль задля цього.
   Дбаємо про наших ветеранів разом!








 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
  Фото — кіноцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт