Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.03.2024

Співпраця з громадами

  Завершилась триденна навчальна програма “Інструменти місцевого економічного розвитку” в межах проєкту “Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами”, що реалізується Альянсом українських університетів за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

1.jpg


  В межах цього проєкту Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" співпрацює з Марганецькою міською радою, Зеленодольською міською територіальною громадою та Мирівською сільською територіальною громадою.

  Під час навчання представники громад познайомилися з кращими практиками місцевого економічного розвитку та ефективної реалізації конкретних інструментів, цифровізації та комунікації у сфері публічного управління, земельної політики та взаємодії з обласними державними адміністраціями. “Інструменти місцевого економічного розвитку дають можливість суттєво покращити стосунки між місцевою владою і малим бізнесом, а прийняття управлінських рішень, які регулюють економіку громади із застосуванням основних принципів регуляторної політики дає змогу створити зрозуміле і справедливе бізнес-середовище, " - наголосила Постна Тетяна Григорівна, головний спеціаліст з економічних питань Зеленодольської міської територіальної громади.

2.jpg

3.jpg


  За результатами навчання, громади напрацювали 12 проєктів щодо впровадження інструментів місцевого економічного розвитку. Основний акцент був зроблений на трансформації та розвитку міст через підтримку бізнесу, ефективне використання комунального майна та розвиток туризму. Саме ці сфери обрали більшість учасників для своїх проєктів.

4.jpg


  Інформаційний партнер Альянсу – Освіта.ua

 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт