Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
05.03.2024

Успішний постакредитаційний моніторинг освітніх програм в НТУ «Дніпровська політехніка»

  Постійний розвиток, чесний самоаналіз, вдосконалення та прагнення покращувати якість освітніх програм – успішний постакредитаційний моніторинг освітніх програм в Дніпровській політехніці.
  
  Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, уперше, з метою здійснення експерименту з проведення постакредитаційого моніторингу освітніх програм провело оцінювання таких результатів. Допущено до експерименту було 7 закладів вищої освіти серед яких був і НТУ "Дніпровська політехніка".

  Робоча група провела оцінювання результатів експерименту з постакредитаційого моніторингу освітніх програм підготувала та надала Національному агентству висновок з пропозиціями та рекомендаціями щодо удосконалення механізмів реалізації постакредитаційого моніторингу. До складу робочої групи з оцінювання результатів експерименту з постакредитаційого моніторингу освітніх програм увійшли 12 осіб серед яких були співробітники Національного агентства та керівники закладів вищої освіти. Від НТУ Дніпровська політехніка» до складу робочої групи увійшла начальник навчально-методичного відділу Юлія Заболотна.
 
  Від Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» до експерименту було залучено спеціальність 132 "Матеріалознавство", освітня програма "Промислова естетика і сертифікація матеріалів та виробів".

1.jpg

  Сподіваємося на подальшу співпрацю Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" та Національного агентства, спрямовану на покращення та розбудову системи забезпечення якості вищої освіти України.



 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" за інформацією Кафедри конструювання, ТЕ і дизайну

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт