Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.02.2024

Студентський newsroom поповнився новим обладнанням

Маркетинг НТУ "Дніпровська політехніка" переміг в конкурсі, оголошеному чеською Асоціацією міжнародних питань у межах проєкту «Підвищення якості підготовки молодих журналістів в Україні» за підтримки Програми Трансформаційної співпраці МЗС Чехії. Тепер студенти, які здобувають журналістську освіту, мають можливість відпрацьовувати професійні навички та компетенції на сучасному обладнанні.

6.jpg

Бездзеркальна камера в комплекті з об'єктивом, мікрофонна радіосистема, планшет, що може використовуватися журналістами-початківцями як виносний накамерний монітор для контролю якості знімання - все це стало частиною newsroom, де студенти працюватимуть над медіапродукцією. Зніматимуть відео сюжети, створюватимуть історії про героїв, волонтерів, переселенців. Також журналісти планують сприяти медіаграмотності різних цільових груп, порушувати проблеми дискримінації та мови ворожнечі. Мають амбітні плани щодо комунікаційної підтримки євроінтеграційних зусиль України.

1.jpg

4.jpg

Як відомо, Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" є потужним міжнародним хабом, де проходять заходи, що потребують медіасупроводу. Подбали чеські партнери й про безперебійність роботи журналістів в умовах блекауту. До newsroom передано зарядну станцію. 

5.jpg

Нове обладнання надихає на творчий пошук і професійну реалізацію. Активно працюючи над медіапродукцією, журналісти-початківці зможуть зануритися в реальний інфопростір і стати конкурентоздатними фахівцями вже під час навчання в університеті.

Дякуємо AMO за надані можливості!


 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" за інформацією Кафедри маркетингу

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт