Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
10.11.2023

Комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності та трансфер технологій: підписали меморандум про співпрацю з IP офісом

НТУ "Дніпровська політехніка" та Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій підписали меморандум про співпрацю, що сприятиме підтримці розробок та інновацій у межах функціонування National IP&Innovations Hub.

1.jpg

Документ зокрема передбачає:
 - залучення до спільних інноваційних проєктів;
 - інформаційну підтримку з питань IP;
 - консультаційну діяльність стосовно комерціалізації ОПІВ та трансферу технологій;
 - спільні навчальні заходи, тренінги та майстер-класи;
 - співпрацю з вишами та науковими установами регіону;
 - координацію грантової діяльності.

Також на базі нашого університету відкрили Центр підтримки технологій та інновацій (TISC - Technology and Innovation Support Center)

k6kmpdt9.png

Під час зустрічі обговорили можливості створення регіонального інноваційного хабу на базі політехніки, питання правової охорони та захисту прав інтелектуальної власності, комерціалізації інноваційних проєктів тощо. Така співпраця допоможе нашим винахідникам, інноваторам та науковцям розвивати свій потенціал, отримувати належні високоякісні послуги та робити вагомий внесок в інноваційний розвиток країни.

Окрім того, провели цікавий Воркшоп, на якому розібрали приклади успішної комерціалізації українських проєктів, розглядали стратегію захисту інтелектуальної власності та маркетингову стратегію, як важливі аспекти впровадження кожної технології та розробки.

3.jpg


Дякуємо всім причетним: Українському національному офісу інтелектуальної власності та інновацій, Головному офісу TISC IP, першому проректору Артему Павличенку, проректору з наукової роботи Ігорю Нікітенку, проректору з навчально-виховної роботи Юрію Хоменку, доценткам Ларисі Колісник та Тетяні Буланій, доценту Сергію Федоряченку, професору Івану Луценку, науковцям та аспірантам, які відвідали Воркшоп і всім, хто супроводжував цю подію!

4.jpg







Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото — кіноцентр "Юність"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт