Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.11.2023

Жіноча рада: з турботою та піклуванням про дітей

Піклування про тих, хто його потребує, милосердя до ближнього, турбота про хороший настрій колег - це основне, чим переймається у своїй діяльності жіноча рада Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» на чолі з Любовью Лупацій. Чергова ініціатива допомоги дітям КЗО «Дніпропетровський багатопрофільний навчально - реабілітаційний центр №9» ДОР» знайшла підтримку колег університету, зокрема й завдяки підтримці польських колег у Центрі українсько - польської співпраці. Делегація жіночої ради передала розвивальні іграшки для дітей, які потребують спеціальної підготовки.

1.jpg

Щира подяка Дніпротеху за увагу та допомогу від педагогічного колективу реабілітаційного центру та батьків підопічних діточок!

2.jpg


До інформації. Близько 40 років колектив нашого університету опікується життям цього дитячого закладу (у минулому дитбудинок), нині це Дніпропетровський багатопрофільний навчально - реабілітаційний центр Дніпропетровської обласної ради. Перебувають тут, як і раніше, діти, які потребують особливої уваги. Тож будемо їм і надалі допомагати за велінням небайдужих сердець.




Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт