Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.10.2023

Міжнародний форум: безпечна, комфортна та спроможна територіальна громада

Науково-практична конференція

Міжнародний форум:

безпечна, комфортна та спроможна територіальна громада


11 – 13 жовтня 2023 року


Національний технічний університет

«Дніпровська політехніка»

м. Дніпро, Україна


З метою створення відкритого простору для об’єднання зусиль науки, бізнесу та влади щодо розробки стратегічної концепції відновлення України, за підтримки місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування, провідних промислових компаній регіону, вітчизняних та закордонних закладів вищої освіти НТУ «Дніпровська політехніка» ініціює проведення 11-13 жовтня 2023 року науково-практичної конференції «Міжнародний форум: безпечна, комфортна та спроможна територіальна громада». На конференції планується розглянути широкий спектр питань щодо особливостей функціонування економіки, енергетики, гірничої промисловості, сфери будівництва цивільних і промислових (міських) споруд, відновлення та будівництва доріг, розв'язання проблем екології, організації освітнього процесу, управління громадою в надзвичайних ситуаціях, перш за все, під час бойових дій, в умовах перманентної воєнної загрози та у майбутньому повоєнному періоді. Пленарне засідання конференції проходитиме 11 жовтня 2023 року у конференц-залі Дніпровської політехніки (1 корпус, 3-й поверх, ауд.102) у змішаному онлайн та офлайн форматі.

В онлайн форматі можна приєднатись до конференції за посиланням https://us02web.zoom.us/j/86871395272?pwd=cjRESEZKWXlpc0V2aTNWU0kvU3hJdz09 

Робота науково-технічних секцій в онлайн режимі проводитиметься 12 та 13 жовтня 2023 року. 


Формат проведення – змішаний: онлайн та офлайн

Участь у конференції безкоштовна.

Робочі мови конференції: українська, англійська.


Більш детальна інформація

Українською

English


Тези доповідей приймаються українською або англійською мовами на електронну адресу оргкомітету або на адресу голови вибраної секції.

1. Науково-технічні секції

2. Вимоги до оформлення тез доповідей.

3. Реєстраційна форма

Електронний збірник тез доповідей на конференцію буде викладений на сайті НТУ «Дніпровська політехніка» в розділі Наука/Конференції https://science.nmu.org.ua/ua/conferences/index.php

На основі матеріалів конференції буде сформовано збірник для подальшої публікації у закордонному виданні, яке позиціюється у базі даних Scopus. Вимоги до таких статей будуть надані пізніше.


Контакти:

НТУ «Дніпровська політехніка»

просп. Д. Яворницького, 19

49005, м. Дніпро, Україна

e-mail: orgcom-forum@nmu.one


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт