Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.09.2023

Нова інтерактивна лабораторія від ДТЕК Енерго

Шляхом тісної взаємодії з бізнесом ми виховуємо нове покоління фахівців, які будуть розвивати стратегічні галузі економіки України.
За підтримки ДТЕК Енерго на кафедрі гірничої інженерії та освіти НТУ «Дніпровська політехніка» відкрили нову інтерактивну лабораторію.

DSC06241.jpg



В присутності поважних гостей та дніпротехівців символічну червону стрічку перерізали генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв та перший проректор університету Артем Павличенко. Модерував захід завідувач кафедри ГІО Володимр Бондаренко - професор, доктор технічних наук.

DSC06330.jpg

DSC06380.jpg



"Ми раді бути частиною цього великого проєкту і сприяти розвитку освіти та науки в Україні. Завдяки цій лабораторії студенти зможуть навчитись розробляти унікальне програмне забезпечення для віртуального навчання за допомоги VR-технологій, "- сказав Ільдар Салєєв.

2.jpg

DSC06262.jpg



Нове комп’ютерне обладнання допоможе студентам освоїти найсучасніші технології. Тепер вони зможуть віртуально спуститися в шахту, опанувати обладнання та ознайомитися з виробничим процесом, що конче необхідне для опанування виробничими професіями.
Для сталого розвитку промисловості актуальною є підготовка спеціалістів для гірничо – добувної галузі України. Інноваційні можливості освітньо – професійного процесу дозволять студентам отримати спеціальні знання та навички, аби надалі розв'язувати складні спеціальні задачі та практичні проблеми гірництва.

DSC06502.jpg

1.jpg



Дякуємо нашим партнерам – компанії ДТЕК Енерго - за нові можливості для якісної освіти та адаптації до сучасних вимог. Віримо, що такі ініціативи підвищують кваліфікацію майбутніх фахівців і роблять нашу країну сильніше!


 Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"

Фото кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт