Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.07.2023

В Дніпровській політехніці провели семінар про першу психологічну допомогу військовим та їх сім'ям

Сьогодні Дніпровська політехніка стала майданчиком для стратегічного відновлення України. За ініціативи Дніпровської обласної ради та за підтримки БО Благодійний Фонд Life Support Ukraine / Життєва Опора України в нашому університеті провели семінар "Первинна психологічна допомога військовим та їх сімʼям".
Тема семінару дуже актуальна, саме через військову агресію росії в Україні виникла велика необхідність у психологічній реабілітації військових та їх сімей, що постраждали під час війни. Пройти базовий курс підготовки до викликів сьогодення та отримати навички, які допоможуть військовим та їхнім сім'ям справитися з психологічною кризою й повернутися до цивільного життя змогли психологи, військові капелани, соціальні працівники, педагоги, працівники ОТГ, працівники силових структур і волонтери Дніпра. 

облрада.jpg

З вітальним словом до учасників семінару звернулися радник голови облради Євгеній Марченко та ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський, який зазначив, що співпраця університету з органами місцевого самоврядування є важливим вектором реалізації потужного освітнього, наукового, ресурсного у широкому розумінні потенціалу.
За активну партнерську підтримку процесів розвитку громад весь колектив Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та особисто Олександра Вагонова – професорка кафедри прикладної економіки, підприємництва та публічного управління, очільниця «Школи бізнесу» нашого університету отримали подяки від голови Дніпровської обласної ради Миколи Лукашука.

колектив.jpg

вагонова.jpg


Спікером семінару виступив куратор освітньої діяльності Psychology Support Internation в Україні, радник консула України в США, проректор Полтавської семінарії Ігор Скрипніченко. Під час семінару учасники отримали інформацію з наступних питань:
- потреба в створенні соціальних мереж відновлення особистості;
- створення соціальної мережі відновлення;
- комунікація на основі терапії прийняття та відповідальності;
- учасники соціальної мережі відновлення;
-  портрет відновлення спільноти.

спікер.jpg

Після завершення семінару кожний учасник отримав міжнародний сертифікат від The PsyCorps Institute - міжнародної освітньої організації, яка займається відновлення травмованих війною людей по всьому світу, від Тихоокеанського Університету Сієтлу.

загальне.jpg


Організаторами семінару виступили: Дніпропетровська обласна рада, ГО Life Support Ukraine / Життєва Опора України, ГО Время Сиять, ГО Arms of Mercy Dnipro, Навчально-науковий центр "Школа Бізнесу" НТУ «Дніпровська політехніка».

Відновлення країни починається з кожного громадянина та його мотивації, а усі разом ми створюємо суспільну культуру соціально-психологічної досвідченості!



Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт