Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.07.2023

Зближуємо студентські серця роками!

Безперечно, сила нашого університету — в традиціях. Найочікуваніша, найулюбленіша для всіх поколінь студентів — щорічна зустріч з юністю. 1 липня 2023 року в НТУ «Дніпровська політехніка» було гамірно та шумно, адже до університету на традиційну зустріч завітали випускники минулих років, аби знов зустріти рідні обличчя однокурсників та викладачів і хоча б на якийсь час зануритися в атмосферу незабутніх, сповнених вражень студентських років.

1.jpg

6.jpg

3.jpg

11.jpg


У попередні мирні роки в першу суботу липня з різних куточків світу поспішали до  рідної альма матер сотні її вихованців. У сьогоднішній складний час для України їх було набагато менше. Але внутрішньому дворику біля фонтану прозвучав гімн Дніпровської політехніки: "Велетні колони линуть в майбуття. Ми з твоїх долоней ідемо в життя..." І ректор університету Олександр Азюковський тепло привітав тих, для кого студентські роки світлим променем сяють все життя. А тут були випускники, котрі 60 років тому ступили на поріг знаменитого у всі часи вищого навчального закладу країни. До речі, Асоціацію випускників заснував і очолює у наші дні один із представників цього випуску, нинішній голова вченої ради НТУ "Дніпровська політехніка" академік Геннадій  Півняк.

4.jpg

22.jpg

Тисячам людей пощасливилось отримати путівку в життя і знання у Дніпровській політехніці. З глибокою вдячністю про це згадують Олександр Тучин (ГМ-64-1), Валерій Гродников (ГЕ-63-3), В'ячеслав Світличний (ГІ-70-1),  В'ячеслав Шалімов (ГІ-71-4), Наталя Зорік, Ірина Яковченко, Олександр Немцов (ЕГ-88-2), Віталій Марченко (ГМЕ-98), Леонід Паневін (РМ-78-1). Цього липневого дня в університетських коридорах, аудиторіях можна було зустріти невеликі групи схвильованих і сивочолих, і молодих людей, яких об'єднала назавжди студентська юність і любов до найкращої у світі Дніпровської політехніки, де можна отримати не лише ґрунтовні знання, а й натхнення на все життя.

7.jpg

9.jpg

"Ми тут завжди відчуваємо себе як вдома, — запевняють Микола Федоров, Максим Романенко, Євген Пашко, Олександр Мамайкін, Дмитро Яковенко, Олег Шилов, які навчалися на гірничому факультеті 20 років тому. 


Сміх, радість, навчання, дружба — все це зливається в незабутні кадри, що залишаться з нами назавжди.
До нової зустрічі!


Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіноцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт