Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.04.2023

В НТУ «Дніпровська політехніка» відбувся MASTERMIND/ W SOZIDATEL "На крок попереду: зміна викликів та рішень в менеджменті в період повоєнного відновлення України"

 Усвідомлюючи значення залученості до процесу навчання для підвищення ефективності опанування нових знань та компетенцій, наші викладачі постійно шукають цікаві освітні формати, які заохочуватимуть студентів до дослідження та спрямовуватимуть їх енергію на дійсно актуальні теми.
 12 квітня під модераторством завідувача кафедри менеджменту НТУ "Дніпровська політехніка" професора Василя Швеця відбувся MASTERMIND/ W SOZIDATEL на тему "На крок попереду: зміна викликів та рішень в менеджменті в період повоєнного відновлення України", де студенти кафедри мали можливість обговорити власне бачення різних аспектів зазначеної тематики із досвідченими керівниками успішного бізнесу.

1

 Генеральний директор ПАТ «НВО «Созидатель» Леонід Турчинов відзначив високий рівень підготовки студентів, які в процесі обговорення демонстрували не лише підприємницький, а й державницький погляд на питання, ґрунтовно обстоювали свою точку зору, показували рівень сформованих в процесі навчання загальних, спеціальних та фахових компетенцій. Вільна дискусія, що відбулась під час заходу, засвідчила, що такий формат зустрічей є дійсно на часі: колаборація науки, освіти та практики бізнесу сприятиме формуванню креативних та змістовних рішень у сфері менеджменту щодо повоєнної відбудови економіки країни.

2

3

4

Щиро дякуємо нашим бакалаврам та магістрам, які навчаються за спеціальністю 073_Менеджмент за відповідальне ставлення до участі у цьому заході. Також окремо висловлюємо вдячність нашим викладачам: декану факультету менеджменту професорці Олені Трифоновій, професорці Марині Івановій, доценткам Ганні Баранець, Олені Варяниченко, Юлії Папіж, асистентці Тетяні Абрамович, старшій лаборантці Вікторії Ходюш за підготовку та проведення MasterMind.

6.jpg

 За словами американського журналіста Сідні Дж. Харрісом: «Загальна мета освіти полягає в тому, щоб перетворити дзеркала у вікна». Вища освіта – не мета, а засіб. Засіб, який допоможе побачити та відкрити десятки й сотні вікон можливостей у досліджуваній сфері. Всі ці можливості не просто існують: вони дуже сильно впливають на наше життя.
 Але як саме вони вплинуть?
 В кожному окремому випадку, вирішувати тільки нам.




Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт