Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.10.2018

Mining World Ukraine

З 10 по 12 жовтня у міжнародному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», м. Київ відбулася Міжнародна виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин «Mining World Ukraine».

Виставка відбулася за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Державної служби геології та надр України (Держгеонадра України). 
Організатор виставки – ДП «Прем'єр Експо» (ITE GroupPlc) спільно з партнерами підготували заходи ділової програми, де розглядались найбільш важливі питання і проблеми розвитку та модернізації гірничодобувної промисловості в Україні.
Серед учасників виставки – понад 100 провідних вітчизняних і світових виробників, які представляли всі найефективніші технології, обладнання та техніку для розвитку і модернізації гірничодобувної галузі. Були присутні найвідоміші представники ринку гірничого машинобудування і постачальники технологій: Metso, Wier Minerals, Sandvik, БелАЗ, Doosan Infracore, Zeppellin Caterpiller, Hitachi (Юромаш), НКМЗ, ПЛМЗ, КАИ, Siemens, НКЕМЗ, Tenova, Liebherr, Saes Makina, CFT, VIS Group, Christian Pfeiffer, Axter, і багато інших компаній з України, Німеччини, Туреччини, КНР, Польщі, Австралії, Фінляндії, Індії та ближнього зарубіжжя. 
На стендах виставки презентували:
• гірниче обладнання;
• кар'єрну і спеціальну техніка;
• спецтехніку для будівництва та доріг;
• бурову, прохідницьку техніку, дробильно-сортувальне устаткування;
• машини та обладнання для переміщення і транспортування корисних копалин;
• насосне, компресорне обладнання і гідравліка;
• обладнання та технології для пошуку, видобутку, збагачення, переробки корисних копалин;
• системи автоматизації процесів;
• комплектуючі, запчастини, матеріали, ГТВ, спецшини, масла, рідини;
• обладнання та засоби для забезпечення безпеки гірничих робіт.
На виставці фахівці НТУ «Дніпровської Політехніки» презентували розробки у галузі гірничовидобувної промисловості, безпеки гірничих робіт, енергозбереження, виробництва альтернативного палива та інші розробки університету. 
Свою зацікавленість до розробок НТУ «Дніпровська політехніка» висловили такі компанії, як: ПрАТ «Роздільський Керамічний завод», який випускає продукцію під ТМ «Євротон», компанія з виробництва змащувальних матеріалів для обладнання Eurol Lubricants; підприємство з виробництва запчастин ТОВ НВП «Базис», група Corum інжинірінгу обладнання; підприємство з виробництва легких конструкцій для карєрів ТОВ «ТПК-Центр»; підприємство з виробництва обладнання для будівельної промисловості ТОВ «Житомир-Агробудіндустрія», підприємтсов з виробництва обладнання для електростанцій «ТОВ «Радій». 
Вдалося провести переговори з приводу надання послуг у галузі проектування та технічних розрахунків з деякими підприємтсвами, зокрема з ТОВ «ТПК-Центр» та ТОВ «Житомир-Агробудіндустрія». 

НТУ «Дніпропетровська політехніка» нагородили дипломом учасника у виставці-експерті у галузі видобутку корисних копалин.


Інноваційний відділ НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт