Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

24.07.2013 Національний гірничий університет відвідав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський
Візит відбувся у рамках проведення вступної кампанії гірничого.

23.07.2013 Геннадій Півняк: «Представники Вищої банківської школи створюють справжнє європейське середовище в НГУ» (ВІДЕО)
З 21 липня до 24 липня 2013 року в Національному гірничому університеті перебувала делегація фахівців у галузі економіки і менеджменту Вищої Банківської школи (ВБШ, м. Вроцлав, Польща) у складі канцлера ВБШ Марека Наталі і віце-канцлера ВБШ Барбари Щепаник. 10 років тому між НГУ і ВБШ було підписано договір про співпрацю, і за цей час, як повідомив пан Марек Наталі, понад 500 польських і українських студентів з обох ВНЗ - партнерів перетнули кордони для проходження практики в НГУ і ВБШ.

23.07.2013 Вітаємо!
Професору кафедри автоматизації комп’ютерних систем Володимиру Шаруді присвоєно звання заслуженого працівника освіти України.

23.07.2013 Програма "Знято" за участю студійців народної кіностудії "Юність" НГУ (ВІДЕО)
У програмі "Знято" на 51 телеканалі в гостях студійці народної кіностудії "Юність" - режисер Юхим Гальпєрін, режисер Сергій Деркач та поет і сценарист Семен Бурда.  

22.07.2013 Екологія – константа міжнародної співпраці
Добровільна екологічна сертифікація у виробничій сфері – напрямок у переліку питань, які обговорювалися нещодавно науковцями двох університетів: Національного гірничого університету, що у Дніпропетровську, та Бранденбурзького технічного університету (БТУ) з міста Коттбуса (Німеччина) в рамках міжнародного співробітництва.

22.07.2013 НАШІ СТУДЕНТИ ПІЗНАЮТЬ БУДОВУ ЗЕМНОЇ КОРИ В ГІРСЬКОМУ КРИМУ
У липні проходить Кримська геологічна практика для студентів гірничого факультету, які закінчили перший курс. Очолює практику завідувач кафедри загальної та структурної геології, проректор з навчальної роботи, професор Юрій Тимофійович Хоменко. До речі, його завзятість, енергійність, батьківське піклування і закоханість у свою справу, вражають і надихають студентів. Ці дні, напевне, для них запам’ятаються на все життя.

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року! Вітаємо!
Навіть у спекотний липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.

19.07.2013 На військовій кафедрі НГУ почали прийом дівчат
У Дніпропетровську e Національному гірничому університеті вчитимуть дівчат-розвідниць і танкісток.Як розповів завідувач кафедри військової підготовки НГУ, полковник запасу Микола Кондратюк, крім студентів-хлопців, які отримують економічну та юридичну освіту, кафедра отримала дозвіл приймати на навчання дівчат.

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року (ВІДЕО)
Навіть у жаркий липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.

18.07.2013 Випускник НГУ, професор науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексій Стовас відвідав альма-матер (ВІДЕО)
Сьогодні ректор Національного гірничого університету, академік НАН України Геннадій Півняк провів зустріч з випускником НГУ, професором кафедри нафтової інженерії та прикладної геофізики науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексієм Стовасом.


події 2961 - 2970 із 3830
Початок | Попер. | 295 296 297 298 299 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт