Dnipro University of Technology — Compliance with the Time

Шановні студенти, аспіранти, викладачі!

Оголошено конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році (наказ МОНмолодьспорту №313 від 20 березня 2012 р.).

В рамках цієї академічної програми студенти, аспіранти та викладачі мають можливість отримати сучасні знання та підвищити професійну кваліфікацію у визнаних університетах світу за рахунок бюджетних коштів. Термін навчання (стажування): для студентів – до 2 років; аспірантів – до 1 року; для викладачів – до 6 місяців.

Також визначено перелік провідних вищих навчальних закладів та наукових установ за кордоном для навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у 2012 році (наказ МОНмолодьспорту №314 від 20 березня 2012 р.).

Згідно з «Положенням про порядок відбору на навчання студентів та стажування аспірантів, науково-педагогічних працівників Державного ВНЗ «НГУ» визначено механізм організації конкурсного відбору у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном.

За додатковою інформацією звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (корп. 4/31-1), бажано з 13.00 до 16.00. Контактна особа - Олександр Ковров, начальник відділу міжнародних зв’язків.


Уся необхідна інформація міститься у нижченаведених файлах.

Положення про порядок відбору
Наказ 314 про перелік провідних університетів
Наказ 313 Щодо оголошення конкурсу

Services

Schedule

Social networks

Facebook
YouTube
© 2006-2024 Інформація про сайт